Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislis probudis se i vijesti su tipa: “ Rusija vec sest mjeseci pomaze Ukrajini da izadje iz krize, Madjarska rado prihvata izbjeglice, Poljska u saradnji sa Njemackom radi na poboljsanju ekonomije, SAD salje pomoc od 5 milijardi dolara za najugrozenije porodice Bliskog Istoka, Saudijska Arabija iskorijenila glad u Jemenu, Turska pomaze jug Sirije” itd…
@991 ma bi kako ne bi druze. Zamisli svi u prosperitetu i blagostanju. Glavne brige da ti budu odmor i drustvo. Zdravstveno ti besplatno, financijski svi stabilni, ljudi se smiju i svi nasmijani. U nekoj drzavi zapne a sve ostale se skupe da pomognu. Ljepota.
Rusi svoju agresiju na Ukrajinu zovu "specijalna vojna operacija". Kako li će Turci nazvati svoju agresiju na Siriju?
Turska razmatra datum operacije na sjeveru Sirije: Nećemo nikoga pitati za dozvolu ---- Dozvolu ste dobili od Putka 5.8. kada ste dogovorili tranzit ruskog gasa kroz Tursku😁😂🤣.Putin i Erdogan održali sastanak, ruski lider poručio: EU neka zahvali Turskoj na tranzitu gasa --- "Specijalna operacija" na sjeveru Sirije je samo nastavak dogovorenog😜😝.
Uvažavajući činjenicu da ovdje nije riječ o specijalnoj operaciji, već o običnoj operaciji, nema niko pravo da osudi poteze R. Turske.
I ne može joj niko ništa!
Specijalna operacija 2.0, hoće li biti sankcija 2.0 ?
Kad turčin osjeti slabost eto ti ga kao kuga… Povjest se ponavlja
vreme radi za kurde.ima ih preko 15 mil samo u turskoj i imaju veci natalitet od turaka.kurdi su vekovima bili povlasceni narod u otomanskoj imperiji.ucestvovali su u genocidu nad jermenima.i sad su najveci narod na svetu koji nema svoju drzavu a koliko vidim u skorije vreme nece je ni imati.ali ko zna sta ce biti za 50 ili 100g.
Dajte Kurdima ono sto trazi Čovic u BiH.
Dobre su im ove jurišne puške, MPT-76 I MPT-75, voleo bih ih videti u u VS, samo, ne znam da l' može bez ovog polumeseca, majku mu... Mislim, ne izvozimo ni mi Nore u muslimanske zemlje sa 4 ocila, mislio sam da su sekularna država...
nora je najuspesniji proizvod namenske industrije od svih drzava eks yu.prodato je preko 70 komada vojskama mjanmara,kenije,bangladesa,kipra.sa slobodinim granatama imaju domet do 55km sto je za samohodnehaubice fantasticno.sa drine bi norama mogao sarajevo da gradis.razvili smo i sad nasu bespilotnu pegaz.nosi borbeni komplet.dal 3 ili 4 rakete.dobro je sto razvijamo mnogo borbenih sistema
Istražni, koliko frustracija, polutačnih i netačnih tvrdnji... Ipak, dominantne su frustracije
Za Tursku konflikt PALESTINA - izrael ne postoji očigledno. Svaka čast "braćo" Turci...
Zašto braća?
Ne znam zasto toliko mrze Kurde. Strasno je to kakav je svijet postao danas.