Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Natanjahu i lider Hamas na istu frekfeniju zla su nakačeni. Kao da ne ginu ljudi i porodice. Ponašaju se kao da su započeli video igre da igraju a ne da stvarno ubijaju na hiljade nedužnih. Zato incijativa tužioca je razumna.
Ljudino draga, Smetnuo si da obitavaš u nakaradnom sistemu koji uništava čovjeka i čovječanstvo... Neće se to sprovesti zadugo, možda nikada..
Kakav je to sud kada hapsi heroje koji brane svoju zemlju, svoj Izrael? Mislim vidjeli smo ih na djelu, da sude politički. Sreća Izrael je jak pa neće popustiti.
Popu šimi ukrali biciklo
ko je ubio Ulof Palme.Švedskog premiera prije nekoliko godina.Stajao je na palestinskoj strani.
Hamas je palestinska oslobodilačka organizacija.
Oslobodili su tačno... šta?
UN i ICJ su cirkus drzave koje se nista ne pitaju u tim organizacijama njih 90% bi trebale prestati saradjivati jer nema nikakvog smisla
Džaba ste krečili. Svi će ići pod Bricsov Tribunal!
Idi Hapsi fraeru,uzmi nase politicare da ti pomognu u navedenom. Obrisi G...cu. sa svojim nalozima!!!
Ko da ih hapsi, pa nije ti to Jugoslavija
Ovo kao i kod nas, izjednačavanje odgovornosti. Jer isto je ubili 40k ili 2k osoba isto je to.
Nece ni jedan ni drugi na sud... Jedan ce dozivjeti duboku starost bezbjedan a drigi ce nestati pod nepoznatim okolnostima
Hahahaha
ponasanje ham asa je reakcija na djelovanje okupatora, ako su i krivi ne mogu biti krivi kao ovi sta sve rade.
Ponašanje hamasa je reakcija na okupaciju koja traje vec 80 godina.
Pazi ti dragi Karime da tebe Amerikanci ne uhapse
hašku sud je američka institucija nema šanse da uhapse ikoga iz izraela