Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igra dečko World of Planes hahahahahahahaha
Dobra mu grafika, pa mu milina igrati. Da je hoće prekucat
Mora se priznati da je ovaj ratni sukob propraćen sa malim brojem video snimaka u vrijeme kad su kamere na svakom ćošku, svako ima dobru kameru na mobitelu, sateliti snimaju registarske tablice iz svemira i sl. Nama se plasiraju duhovi, legende i loši snimci sa fb i instagrama koji u stvari ništa ne prikazuju.
youtube-com/watch?v=kyFog5WD5M4&t Ukrajinski MiG rusi Suhoja. Ovu crticu iza com zamijeni tackom
Upravu si sve je ovo sumnjivo premalo snimaka, a ovaj komentar iznad je fejk video iz DCS-a!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema vise ruskih preleta preko nato drzava a ni kopnenih,srbi ce biti manji od makovog zrna,podrzali su rusku okupaciju,svjet ce im to vratiti .Putinovi bludni sinovi dodik,milanovic,jansa,vucic,orban,,,,bit ce mani od makovog zrna☝️😏🇺🇦. Daleko vam je sada rusija,kao i 99-te😏🇺🇦🇺🇦🇧🇦☝️
sa Mig 29? su 35? nazalost ovo je samo folks tale
Pa kasnije kazu da nam igrice ne pomazu, lik igrao malo vise Battlefielda i gledaj ga sad.
Do sad odlicno radi Pvo i avijacija obara veliki broj ruski nasvremnji aviona i raketa dobro de brane ukrajci od ovake sile sto Rusija ima.
Samo rokaj brate
ovi duhovi se pojave u pricama da se podigne moral za otpor
Zajcev
Bravo Duše!
Hahahahahaha
Cijena zrakoplova SU-25, čiji je gubitak Rusija priznala, iznosi gotovo milijardu rubalja (oko 11 milijuna dolara), a prema podacima ukrajinskog glavnog stožera to je i nabavna cijena oborenog helikoptera Ka-52. Cijena svakog od 30 ruskih tenkova T-72, koji su, prema podacima ukrajinskog Glavnog stožera oštećeni, je 22 milijuna rubalja ili oko 250 tisuća dolara.
Tenk 250.000$!!!?Haj pajkit,pa Bager jadan Ti košta 400.000$ Tenk minimum košta 1 milion $
Evo ti cijena običnog T-72 od prije 40 godina: Unit cost US$0.5–1.2 million in 1994–1996, 30,962,000–61,924,000 rubles (US$1–2 million) in 2009, US $0.5 million in 2011
Ma ja, važi 🤣🤣🤣
Živ bio.
Godspeed, and happy hunting! 🇺🇦🇺🇦
Poslo ga Asim
Jest, 20, i to juce samo 😂😂