Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt, jel' sad ovo neki trend?! Sa srećom, mali
Reality.
Slicna situacija se desila mom prijatelju Hamzi Gaziji. Bili smo na izletu u Tuzli i on je ponio robu od Vahidovog brata iz zenika. Popusio je par dzoja i poceo trcat po tuzli. Otiso je u medresu i bario bule i govorio im da mu je 30 cenata.Zatim mu se prikazo Safet isakovic i poceo sevdalinke pjevat ovaj se raznio kupio gajbu i udaro šiptare nogama u glavu pa ga je murija ganjala i on upo u bunar i trazio da mu bacim serdzadu da moze klanjat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trebacve im vremena. Bio sam nekada bas u ovoj provinciji. Po danu ubi vrucina a navece zima. Prvo sto sam primjetio je zemlja. Udaris je malo jace bukvano se pretvara u prasinu. Onako kao laiku kontam da je to zbog tih temperatura i sada mi je jasnije zasto dugo kopaju zbog tih odrona. Sa srecom decko.
Dženetska ptičice 🥺 Allah ti lijepi Dženet dao, a tvojoj porodici veliki sabur, ne daj Bože da doživi niti jedno dijete na ovom svijetu i niti jedan roditelj, nestvarna tuga 🥺🥺🥺 El-fatiha🤲
jasno mi je da ljudima jeste potreban bunar, ali mi nije jasno zasto ga ne obezbijede da se ne desavaju ovakve stvari. izdrzi djecace.
Ne dao Bog nikome upasti u bunar, a pogotovo ne dječaku Haidaru... Strašno.
Neki dan u Maroku Spašavanje dječaka Rajana, sad u Afganistanu Rupom se gmiže Hajdar-delija. Mora da je i ovo od vakcina, jer prije se nije događalo, a sad svako malo neko upadne u bunar. Mora da ovo cionisti nešto stavljaju u vakcinu da napakoste muslimanima. A sad zaozbiljno, nadam se da će ovaj slučaj za razliku od marokanskog dobiti happy end. Amin.
Za ozbiljno ili ne ti si klošarčić
Pakistan ne prenosi vijesti iz Afganistana. Kako to da FBiH u alibanksoj državi zna šta se tamo dešava
odoh se bacit u bunar da privucem paznju svjetske javnosti 😅
Vec sada si tako glupim komentarom privukao paznju vecine javnosti u BiH.
😂😂😂dobar
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ali ovo nece biti propraceno nesto posebno jer je u pitanju Afganistan sto je naravno zalosnoo.. mališa drzi se🙏
Opet?