Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je razlika izmedju zutih protesta (“yellow vests) u Francuskoj i ovih u Bjelorusiji .... Makron = Diktator =+ Lukašenko = Diktator , Pitanje je ko je veci Diktator od ove dvojice?
Srpska pokrajina,i da se pripoji majci matici
Imal korone tamo?
U Francuskoj su protesti godinama, danas u 120 vecih gradova od Parisa do Nice, ali mediji o tome cut. Zasto? U Njemackoj danas vise od milijun ljudi na ulicama, ali se i o tome cuti, u SAD su u toku protesti protiv izborne kradje, i o tome se ne smije govoriti ...
A ko je Viasna-96? Neko sa instagrama ili... ??
A dosadni ste vise nemozete protiv drzave sta vam je debilcine
Ni kod nas od muškaraca nike nafake. Sve nešto kilavo. Ali bar da se žene dignu za promjene.
@Gelecek Ma jel kad treba podmetnuti bubrege i leđa za pendrek i krampu onda daj muško a kad treba neko za fini kancelarijski posao onda ravnopravnost
Past ce i ovaj diktator jer pali su i veći
I dodik je jedini ovom cestitao
@Bombonica2305 nije jedini, ali mediji zive od fake news. Cestitali su mu i Xi Jinping, Vladimir Putin, Tayyip Erdogan, Kassym-Jomart Tokayev, Ilham Aliyev, Gurbanguly Berdimuhamedow, Shavkat Mirziyoyev , Emomali Rahmon, Sooronbay Jeenbekov, Nikol Pashinyan, Nursultan Nazarbayev, Gennady Zyuganov, Igor Dodon, Patriarch Kirill , Nguyen Phu Trong , .... Dovoljno je da na google ukucate "Lukashenko congratulations victory " i dobijete cijelu listu predsjednika (iz 80-ak drzava)
Sve oličenja demokracije. Od Putina, Erdogana, Xija pa nadalje :D