Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogul i ja onda?
Zamisltie kakva je situacija u toj Mađarskoj, a i u Italiji. Ženi prijeti 20 godina zatvora zbog optužbi da je tukla bespomoćne neonaciste. Nigdje se to ne vidi na videu koji su prezentovali, a već je provela godinu dana u zatvoru Budimpešti, sa pacovima, žoharima, stjenicama, uglavnom bez totalet papira i higijenski uložaka, a ponekad i večere, Meloni nije odgovorila na zahtjeve da se prebaci u Italiju. Pa vi sad kontajte gdje se svijet i Evropa nalaze u ovom trenutku.
Da, ti će ih likovi sigurno spasiti.
Balkanizacija Evrope.
eu fujj
Balkanski sindrom širi se Europom.
Agenda. Dovedi neuke i korumpirane i lakse ce ti biti vladati. Imamo primjer koga su nama doveli u BiH silovanjem demokratije. Njivu koji nije mogao ni kompenzacijski uci, kolutaša, forticu i ekipicu. A u Kuranu cassnom se kaze ''za svoje predstavnike birajte najbolje medju vama'' i jos se kaze '' o vjernici ne trazite zastitu od ''ovih sto klix AI ne dopusta da ih napisem' jer vam oni nece pomoci''.
Eto ovi što su vladali 20 godina su baš bili učeni i nekorumpirani. Vidjeli smo gdje je to državu dovelo a mladost odvelo.
U EU sve je moguce kad puste da svakve budali nosaju naruzanje!?
Putuj EU vi ste sada gori od svih
Bosna ispred vremena, kod nas youtuber Shisha King postao ministar, ze ovo ze ono
Evropa je vic.