Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smiješan napad.Iranci posljednji saznali za njega :D
Standardno bliskoistočno tješenje i samozavaravanje. Ovo je samo upozorenje da su u dometu i da bi nova tura mogla nositi i neke druge bojne glave.
Pa ne bih bas rekao, rusi su dobro odradili svoj dio posla.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
IRAN DOME 2 IRON DOME 0
Koliko ja znam u Iranu je sve pod zemljom i iza betonskih zidova. Pogledajte one bunker buster rakete. Nema tu ni eksplozije mi vatre. Sve je ogromna kinetika. Ne bih ja bas rekao da tu nije ništa bilo. Pitanje je da li su uspjeli probiti dovoljno duboko.
Bilo bi lijepj da BiH prekine diplomatske odnoso sa režimom koji vec74 godina cine zlocin u Palestini, nisu ni glasali za rezoluciju u UN-u o Srebrenici
Napred IRAN Deri J....DE !!!
ima starog zeljeza i dvije koze manje
Nisam stručnjak, ali po meni Iran ima prednost u ovim igrama. Dok Izrael svoje rakete mora ispaljivati sa aviona, što je uvijek rizik (jer moraju preletjeti najmanje dvije druge države), Iran ima taj komfor, da ih gađa iz svog dvorišta. Šta im još ide u prilog, jeste činjenica da su kroz godine nagomilali prilično velik broj raketa.
Moze takodzera israel gadjati sa hipersonicnim sa svoga tla itekako snaznijim. Ali nece, skopo je, a vlada recesija, Treba stegnuti reman kao Vucic
??? ti nemas pojma jericho 3 ima domet 6000km ali nije rat pa zato tisu f35 moze slobodno da leta susjednim drzavama jer te drzave neamju mogucnost otkit taj avion a plus ima i jamming koji svaki radar ugasi tako da iran ima problem jer nema avijaciju
malehne..
Još kad im se pridruže braća gazije iz Baznije,pa neće ni Izra el ni Am erika smijeti primirisati Ira nu!!!!!!Da samo znate koji su vješti,sposobni,inferiorni internet Warriorsi!!??To je nešto nevjerojatno!!!!!!
Vazno je da ste ga vi u Bosni popu. Ili
To su te neke moderne NATOve ili neki dejvidi i slingovi phahaha posalji taj motor za Iran na studiju ako ima sta da nauci, ako ne na topljenje xD
Upratite, skoro sve i jedna vijest na ovom portalu je negativna, jadna i zalosna. Ovaj portal i televizija onog nesretnog Nenada Adzifejzovica su glavni promotori tuge, jada, bijede i negativnih vijesti u BiH. Vjerovatno im je to naredbodavac naredio da tako izvjestavaju. A o Becu i Berlinu, sve med i mlijeko!
Smiješan napad
Da li je Jordan i Irak rusio izraelske rakete kao sto su rusili Iranske ?
Jeli mortadela ako nije u NARODU priznata kao mortadela onda pola i u pola ne vrijedi ili da se bar posluži narodom pogan J.
Jeli mortadela ako nije u NARODU priznata kao mortadela onda pola i u pola ne vrijedi ili da se bar posluži narodom pogan J.
Evo za one koji pišu zašto Iran nije rušio avione, pa zato što nisu ni ušli u zračni prostor Irana. Koristili su F-35 i F-15 avione uz pomoć tankera u zraku gdje su dosipali gorivo. Da su ušli u Iran nebi se ni vratili. PVO Irana je uradio vrhunski posao.
Zašto se nije digla iranska i iračka avijacija da presretnu Ci...čke avione.
Iracka? Pa Amerikanci su davno zauzeli Irak?