Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta kaze Kamala
Na sta ceka ovaj arapski svijet? Gdje islamski svijet? Imate te milijardu dollara i toliko veze izmedu tih drzava, i da ne zna te zaustavit ovo sto traje 9 mjeseci vec. Sramota za arapski i islamski svijet. Jaki na rijecima, na djelu nikakvi. Bitno da je katar i dubai centrala baza za ljude koji ne zele placati porez. Bitno da to stoji. Bitno da cr7 igra u arabiji za 100 miliona. Da se pravi onaj novi grad the line u arabiji za milijarde. To je sve bitnije nego Gaza. Svaka cast Islamski svijet!
nek si im se narekao
Genocid
Nikad bliži primirju jel klix.
Šta ima za reči Jahel Vilan Koji ne prizna da je u Srebrenici počinjen genocid
Zarobljenici su im lijep izgovor.
Subhanaallah Subhanaallah Subhanaallah
Eto vam Biden i Demokrati
Eto vam Arapski i Islamski svijet. Jaki na rijecima, na djelu nikakvi. Znaci ti ocekujes da Biden rijesava, a sta cemo za Arape? Znaci veca ti je nada o SAD, nego o arapima i muslimanima. Gdje su oni? Sve si rekao