Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Agresori
CENZURA
Klix sa ovim ćlancima i zabranom komentara mislim da vam pada rejting
Ja gledam svoja posla nemam ništa sa Arapima koji nas nisu pomagali u ratu a Iran volim
'Cenzura'
Koja cenzura od kliksa... Treba napraviti neki test koliko komentara je klix zabranio. Svako kome je komentar zabranjen treba staviti komentar 'cenzura' cisto da vidimo koliko se zabranjuje sloboda govora ako je komentar negativan za Izrael. I raditi na svim clancima o Izraelu i Palestini.
Reci nam kako je raditi za klix. Placaju li ti penziono i zdravstveno. Botu procitan si odavno.
Mogu li ja ishta ivdje napisati da Klixova AS (artifitial stupidity) ne napishe da je govor mrzhnje?!
Jesu glupost napravili
To ti je ustvari zabrana slobode govora,ništa drugo .Klix je pod kontrolom globalista.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E hajde još jednom, pa ćeš vidjeti...
Danas se očekuje direktno na TelAviv!
Izrael načuo da će ih Liban napasti; pa idemo mi njih prvi. Izgubili strpljenje čekajući da Iran reaguje. Ko je ba prvi počeo??
Da sumiramo situaciju . Hezbolah lansira 350 dronova i svi budu oboreni a izrael unisti stotine tacnije sve lansirne rampe .. povlacim jedno pitanje za sve koji podrzavaju hamas i teroriste ? Do kada ce te podrzavat hamas i patnju ljudi u gazi ? Ocigledno je da ni Iran i Liban ni niko na dalekom bliskom istoku izraelu nemoze nista a podrzavanje terorista samo produzava patnju jadnih civila.
Ima Iran balističke koje kada bi bile ispaljene iz Libana ne bi mogao Iron Dome presresti. Niti Jordan, niti Amerikanci niti Saudija. Ovako im Iran čekanjem baš udara u nerve jer znaju gdje su tanki. Hebrejski kanal Kan: 'Nakon deset mjeseci rata, desetine hiljada boraca i "izraelskog" sigurnosnog osoblja suočavaju se s traumom u borbi, s preplavljenim centrima za mentalno zdravlje.'
Realno obrukao ih Izrael, nadam se da će ovih dana pravo odgovoriti
SVI NESTO NAPADAJU SANO IZRAEL UBIJA
Najveći pad dohotka po radniku je u Varešu . Najveći pad prihoda je u Varešu . A Adriatic Metals ,koga Nikšić hvali na sva usta i kome je nezakonito dozvolio da nepovratno opustoši 600 duluma šikare (prvoklasne borove i jelove šume ), radi punom parom . Gdje je taj procvat ,najgori premijeru u istoriji BiH . SDP je najveća pošast za ovu državu !
Tako je kad Njiva odluči da najbolje šume pretvara u njive.
Ne laži
Šta čeka Libanska vojska, jel igraju igrice ili čekaju državnu platu?
Za šta državnu platu primaju, za rezanje noktiju na nogama?
Netanjahu se krije ko mis mekinjas, ne izlazi iz trezora
Bakir nije bio na politickoj poziciji, Netanjahuov sin je u Majamiju, dok je Izetbegovic rat proveo u Sarajevu. Eno Benje jos u bunkeru, rekao da ce jos najmanje 2 dana biti u rupi, ne smije ni na ekran pogledati kako rakete padaju :)