Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kažu da su zarobili preko 100 vojnika među kojima su i visokopozicionirani oficiri i generali. Ovo je definitivno daleko veća akcija nego što možemo i zamisliti trenutno.
Samo radi usporedbe; posljednji put kada su Palestinci zarobili samo jednog vojnika Izraela, razmijenili su ga za preko 1.000 Palestinaca koji su u njihovim zatvorima...
covjek sve objasnio youtube.com/watch?v=LFyc3eiozI4
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Free Palestine!🇵🇸
Članak je o ubijanju 250 djece koja su kojim slučajem bila na festivalu za mir. Jeli to nači oslobađanja Palestine ratardu?
Većini Bošnjaka zavaljenih u fotelje u udobnosti vlastitog doma jest. Pitaj ih bili išli dole da podrše braću.
Toliko pobijenih a ni jedne slike? Mislim da je fake news.
Domet Hamasa je ubijanje djecurlije na tehno festivalu, od kuce do kuce ubijanje civila, resetanje po cesti. Snimanje otimanja uz Allaha i srednjeg prsta. Zalosno da su tim glupim ispadima uspjeli da ih vecina arapskog svijeta ne podrzava..sute. Povod za Izrael da poravna Gazu.
Samo rušite braćo napraviti ćete bolji aBd! 🇸🇩🇸🇩🇸🇩
Ovaj napad je sve iznenadio izraelci se izivljavaju godinama nad civilima otimaju imovinu kuce
250 mrtve djece koju je ubila teroristička organizacija, koja baš ničim neće poboljšati položaj Palestine, a Vi tome aplaudirate. Stid me je da smo zemljaci!
Masovne likvidacije civila se ne mogu ničim pravdati. Hamas je zlo. S obzirom da na drugoj strani imaju podjednako beskrupulozni Izrael, ovo je sukob u kojem normalan čovjek drži distancu. Nema tu pošena čoeka ni na jednoj strani.
Koji je povod Hamasu ovaj puta? Njima ne odgovara rjesavanje palestinskog pitanja, koje je ovaj puta vodila Saudijska Arabija. Hamas nikada nije priznavao rezultate palestinskih izbora. Zasto navijate, za 250 ubijenih civila? Izraelska vojska ce za ovaj suludi napad Hamasa pobiti barem 5000 stanovnika Gaze, potouno je razoriti. Rjesenje za ovo nije Hamas, nego normalna klika u Gazi. Hamas ne zeli dogovor, ne ide im u prilog.
FREE PALESTINE 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸
Palestinci i onako više nemaju što izgubiti. Od dana kad se rode pa do smrti život im je u ku**cu. Čitav svijet ih smatra podživotinjama. Pitao sam se kad će doći dan kad će krenui u suicid i pri tom uništiti što je moguće više onih koji ih 70 godina ubijaju kao pse u Kini. Odlična poruka bošnjacima, kakav je život kad ostaneš bez domovine i šta te čeka.
Ebo ti bošnjak malo mame
"Pitao sam se kad će doći dan kad će krenui u suicid i pri tom uništiti što je moguće više onih koji ih 70 godina ubijaju kao pse u Kini". Isto pitanje sam postavljao sam sebi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svaka punoljetna osoba je rezervista u Izraelu. Citali ste vijesti da je izrael mobilizirao rezerviste? sad ih je oko 200 manje.
Hamas ubije nevine civile a za odmazdu izrael isto tako poboje nevine civile.
Idu na 1:1
Iskreno Samo Bog zna sta se desava tamo... cionisti hinje i zlocinci a i Ovi iz Hamasa cudni i sumljivi godinama...a obicni palestinski muslimanski narod nema problema sa Jevrejima ...nijedan pravi Jevrej nece otimat tudju kucu niti CE neki pravi musliman ubijati civile...treba jednom za sva vremena ograditi vjeru i narod od bolesnika Koji uzimaju vjeru i narod kao Zivi stit za svoje interese
Znaci niko tamo nije normalan...za bosnjake izrajelci zlocinci i teroristi a Hamas cudan...zivio izrajel..
Ne budite naivni, ovo je Hollywood (Californication) sa ciljem slanja vojske u gazu. Ovo nema veze sa Hamasom i Palestincima. Tzv. Terorisi se uvijek pojavljuju tamo gdje Veliki Inkvizitor želi poslati vojsku vidi Mali, Niger, Siriju.... ali i recimo pirate oko Somalije. Opravdanje za buduće zločine, ništa drugo
Dabogda dovršili što je trebalo prije 80 godina
Svijet je definitivno poludio i krenuo za sotonom.