Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I cheto/ustashe su za 4 godine porusili 614 dzamija
@Cleyy Nemoj tako, ipak smo mi sami sebe gadjali i rusili vjerske objekte. Ista su to naGov kao i ovi.
I sad hoće cionisti da nasele svoju djecu na zemlju u kojoj su kosti palestinske djece ubijene avonskim bombama teškim i do jedne tone. Jadni ste.
Njima Palestinci i njihova djeca nisu ljudi.. Oni vjeruju da su svi drugi samo njihovi robovi..i to je dobrim dijelom istina, kad covjek pogleda kako im svi podilaze..
Probudila se u Bosnji humanost. Nigde vas nije bilo kad je Asad pobio i iselio pola svog naroda, kad je u Yemenu ubijeno na stotine hiljada gradana, kad je Turska kokala Kurde ko zeceve, kad Boko Haram i ostali klosari kolju decu i zene, kad Iran pobije sve koji trepnu protiv vlasti. Sad vam smeta Izrael koji je velicine kao mala tackica naspram 22 Arapske zemlje.Po stanovnistvu Jevreji su 0.01% naspram Muslimana. Drugim recima Bosnjo je nista drugo nego antisemita koji mrzi Jevreje.
Ovo je možda prilika da mozda neki od vehbija shvati ko stoji iza wahhabi agende iz Saudijske (isti kao i od isila i hamasa i alqaede), i da su oni financirani da furaju imidž koji podsjeća na ekstremiste da plaše zapad i da im pomognu rušiti šije.
ja bi mogo Dodiku glavu s ramena skinut ali pucati u neduzne, prije bi sebe ubio!
Cionistički teroristi.
E soboslikar, koji krasni ti je trebalo da ideš na Rusiju i sada imamo ovu klaonicu, znao si nešto što drugi nisu, imao si razloge zašto si počinio najveće zločine u istoriji planete, mislim do sada...jer Židovi su ti preuzeli tu "titulu"...a i što je onaj morao da plovi i otkrije Ameriku?...za koji krasni?...indijanci nisu smetali nikome, niti su imali namjeru izigravati svjetskog policajca...i nisu bili 100-lični, imali su i obraz i riječ i karakter
Džamije i ostali objekti se daju obnoviti, ali ljudski životi se ne mogu i neće vratiti.
Hamas je izazvao ovu veliku nesrecu koja se dogadja, naravno da Islam nema veze sa zlocinima koje su pocinili pripadnici Hamasa, pripadnici Hamasa se nose Islamom i tekbiraju iako nemaju veze o vjeri, ali zar smije ijedan muftija da proturjeci ili da se usprotivi nekom diktatoru koji mu u dzamiju posalje svoje pripadnike sa AK 47 da slusaju sta muftija mujezini, smije li muftija istjerati takve iz dzamije? Hamas je mafija kao sto je Wagner i takvi nemaju veze sa ustrojstvom drzave
NEKE DZAMIJE SU STARE PO 500 GODINA,ISTORIJSKI UNIKATI,KAKO CES TO OBNOVITI
Gdje si ti u skolu isao?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poznato?
Šta će im toliko džamija na tako malom mjestu...
2,5 miliona ljudi na tako malom mestu.Potrebne su.
Gdje je Irma Baralija da stavi maramuna glavu i da se solidariše sa muslimanima? Znala je šiške sjeći za podršku ženama u Iranu.
Donirat ćemo novac da sagrade 640, inshallah. Zločinci će se zabaviti o sebi, već su krenuli protesti.