Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je Allah htio mogao je sviju učiniti vjernicima jer Allah je svemoguć, ko si onda ti da nekoga prisiljavaš?!
U tom dijelu svijeta vlada primitivizam jer se ne pridržavaju religije onako kako treba, a pridržavaju se tradicionalnih običaja plemena i raznih grupacija.
Nažalost istina je da su ljudi u tom dijelu svijeta primitivni zbog tradicije i ustaljenog načina življenja.
sunije teroristi
Pa sad, ako su krivi onda valjda zasluzuju smrt. (sarkazam , naravno) . Zasto ne objavite da su se SAD pridruzile S. Arabiji i da zajedno granatiraju Jemen?
Objavili su to prije dva dana. Kasniš.
@sezam.susam O tome i jesam citao prije dva dana , ali ne na Klixu. Nisam primjetio da su to objavili. Moguce da mi je promaklo.