Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je veličao zločin nad Bošnjacima i pozivao na zločine nad istima. Podržava dodiga i ono što radi, smatra ga herojem.
Unutrašnji otpor ideologiji zla će biti sve veći i veći.
Nije to nikakav unutrasnji otpor nego teroristicki napad na civilnu osobu koja po svim konvencijama nije ucesnik rata. Klasican terorizam iz Ukrajine za koji ce rukovodtsvo te zemlje odgovarati.
gooUser1654761595 Bez bilo kakve istrage ti znaš sve? Civili su Ona djeca po Ukrajini, dotična to nije. Bila je sama dio mašinerije koja terorise čitavu državu.
Vidš ti Google tužitelja, porote i sudaca. Bože nam pomozi :-(
Ako su stvarno ovo organizovali i sproveli Ukrajinci, onda je ovo znak pocetka kraja Velike Mongolije. Ovo nisu neke nebitne osobe. Pro-zapadni Rusi vec rade sabotaze protiv putinovog rezima
Ruski Dobrica Čosić, kapetan smrt
Sve se vraca, sve se placa…….
Možda griješim, ali ovo nisu ukrajinska posla nego ruska....šalje se poruka Putinu i ekipi. Rusi su velika nacija, i u toj velikoj naciji hiljade mišljenja i stavova. Putin je već dokazao da je u mnogim segmentima misaono ograničen i da se na tu poziciju nije popeo sam nego uz pomoć nekoga. Eh ovaj neko, mu šalje poruku....dicemo tvoju 1.70 visoku guzicu u zrak kad se najmanje budeš nadao.
Boli te k.... Dugi hahahhaha
Ovako smo mi trebali Marka Milosevica.
Vojna sila Rusija a cirkuza🤣🤣
Bolje da su angažovali onu vojsku u Ukrajini da pronađu piromana sa Moskve.
On je ideolog zla
Ovo je samo početak.
Podrzavas terorizam?
@gooUser1654761595 Ona i on podržavaju terorizam po Ukrajini. Ona je punoljetna i imala jasan stav o ubijanju Ulrajinske djece. Nevina je ko moja baba.
Katu da je poslijednom trenutku zamjenio auto sa kćerkom. Vjerovatno dobio dojavu, i konta bolje ona nego ja. I ovaj lik je uzor nekom......
Kako glupo razmisljanje, @4339, da je dobio dojavu ne bi dao kceri da vozi a ne pustio je. Mozda je cak i odustao u zadnjem trenutku zato da je ne ugrozi ako bi on bio s njom. On jeste negativac ali uzasno je ovo sto se dogodilo jer ona nista nije kriva osim sto mu je kcer... Zao mi je sto je zrtva...
Prelijepa vijest , osjeti malo kako je izgubiti nekog fašisto, a hajcao si napade na Ukrajinu uvjek. Dodika podrzavao vazda itd
Leti kokoš, letiš i ti. Za kokoš se zna a šta ćeš ti?