Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lažne optužbe boje se političke konkurencije i pokušavaju procesirati protivnike. slično ko demokratska stranka u USA. to je znak da su pred propas kad kreneš svoje da hapsiš
lazne optuzbe!? Hahahahahahhahaha
Svi populistički desničari su produžena ruka Putina, samo što narod vođen niskim strastima to ne može dokučiti.
hahhaha koji glupak hahahha znači HDZ putinov, Ramo Isak putinov hahahah joj šta naši glupaci sve neće izreći
Jeste Milanovic je Putinov, to zna svako, podrzavao je Orbana i Dodika dok se nije malo primirio. Orban je Putinov, Vucic je Putinov. Sve populisti. Putin podrzava AFD i sve desnicare u Evropi. A o tebi sve govori kad smatras da je ramo isak politicar, mora ti je mozak na njegovom nivou il te pravio balvan poput njega.
Nije dobro
'upadajući u kuće, policajce i udaljenu lovačku kuću' - može li mi neko pojasniti kako i čime su upali u policajce?
meni pada na pamet slogan ; " za momka čvrsta , nema straha od prsta ! "
pa sta ako je princ, i nas je Emir lord