Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pregrupisuje? mozak me boli kad citam ove clanke
Ništa ne odlučuju Nijemci, koji od 1945. nemaju suverenitet nad svojim teritorijem
Ubrzano se u europi budi bijeli,hetero k/hrscanski covjek. Bice nas svakakvih.
Prasnuse svi u smijeh
Da izvinete ja upravo g*zim i bas mi je slatko citati ovo hvala vam sto ste mi popravili dan 😂😂😂
Da guzis ne bi tipko komentare na klixu,valjda drkas.nisi ti ckapi jos vidio.
jbt ovi se smiju sto ce se jos tim oruzjem ubiti ljudi umjesto da zaustave rat - fuj!
Pritisnuti sugave Njemce da posalju sve sto imaju, posebno najbolji tenk na svijetu. Najvise su profitirali od ruskih energenata i uvlacili se i lobirali za putka. Vrijeme je da plate. I bas me zaboli hoce li opasti standard svabama i francuzima, draza mi je Ukrajina od stotinu Francuski.
Ukrajinu treba što bolje naoružati da slomiju što prije tu rusku paravojsku. Ta vojska je jaka dok se ne gine puno, jer onda se svaki upita, da li se to isplati za te pare. A kad pomoćni narodi pokleknu i nmeogu više, onda će morati i entnički Rusi na liniju. A kod kuće već pripremaju novu oktobarsku revoluciju. Lako je voditi rat kad drugi narodi ginu.
Eno i vucic je tamo samo sto viri iz Endoganovog prkna
Svijet se mora obracunati sa malim hitlerom.
Nadao se pomahnitali botoksirani kepec da ce mu demoralisana, lose opremljena i vodjena vojska, uz podrsku Orbana, plantaze botova, ucjena energentima i priglupih propagandista donijeti express pobjedu. A ono, Evropa se ujedinjuje, lupa mu sankcije, nece njegove energente, a vojna pobjeda ni na vidiku - preostalo im samo da od muke i nemoci i suoceni sa porazom pobacaju nuklearke i pobiju sve, ukljucujuci i vlastitu djecu. Poput Gebelsa
Iduca dva tjedna su kljucna i iduci paket pomoci je kljucni. Kme