Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Našem narodu je samo do igre i pjesme!Za standard nikog nije briga.☝️☝️☝️
Pozz iz Švice za braću Bošnjake i Hrvate.
Sudzuka! Cevapi! Suho meso! Ovan na raznju! Pokoji burek a bogami i sirnica! Tako se u Bosni strajkuje!
Otisla nasa stoka od neradnika skupili se i strajk , sjebali sistem , eto vam sad radnici za 1500 eur mjesecno i renta stana od 1200 eur . Go neradnik je kod vas, kad nase sestrice iz Travnika gore odo majkoooo 2/3 mj i sestrica :)
Ti si retardiran
Mozda neki misle da su ekonomski protesti u Njem. ,Fra. ... moguci zbog bogatstva tih drzava a u Bosni kao nema para. Tamo su ljudi educirani o svojim pravima i odlucni su da se za njih bore. Umni kvalitet (inteligencija, edukacija ) i karakterni kvallitet ( odlucnost, borba, solidarnost, samopostovanje...) su uzrokom da se oni drukcije postavljaju. Nije rijec o sveukupnim umnim i karakternim kvalitetima, nego o onim koji su potrebni za trazenje svojih prava. U dvije rijeci: pamet i m.u.da
Zbog strajka u Njemackoj..Sutra u BiH .. puter 20KM 250g, benzin 4KM, dizel 8KM… PDV 45%
Dosta su kapitalisticki fasisti svoje dzepove punili, treba dati nesto onome ko ti puni
Toliko je sve providno, prenosi se veliki atlas nereda iz Francuske u svabiju.. smjehurija cista
I kod nas isto buahahahahaha
biće guravo ali dojčland je to.
Kod nas aparthejd uvode
👀
Morete 'ekat 5 dana ili 55 dana ali plata nema.
A Bosnjo: „samo nek se nepuca“