Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvi dodju u Bosnu ko migranti.
Pakistan, Afghanistan, Maroko i Alzir najgora mrakaaa na svijetu
Bradr, bradr...sa onim sirokim ljubaznim osmijehom
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovu istu vijest se vec objavili 18 augusta ccc
Nije daleko dan, kad ce i u nas ovako slicno raditi. Kad ih bude par desetina hiljada, isto ovo ce raditi nasoj djeci, sestrama…..
E moji muslimani Pakistana, jadni li ste!
I onda ovakve Cikotic zove sexy turistima, Dzafer fikus I Bisera iz blata zele da ostanu u BiH, da se ne zamjere ambasadoru Pakistana...
Ma okle toliko muskaraca u Parku objenoc,radil iko
zivotinje.....
Koji su ovo debili i seljacine.....i jos nam ovakvi dolaze kao migranti....fuj
Jos manje ce mi ih biti zao na semaforu .. samo mogu dobiti maramicu u nos... gledaj ti hijena
Koja stoka.
I kad neko kaže ne znam da bi mogao ubiti? Ma ovo u meni izazove gnjev, da bi bio u stanju ih jednog po jednog davit u kiselini! Ljudi moji ovo u 21 vijeku da se dešava? Ne da nije normalno, već nebi me iznenadilo da su i kanibali? Od njih je svašta očekivat? BAGRA!!!
divljaci
Pakistanski " Me Too" gangbang
Nuklearna sila....
Imigrant koji je navalentan u prošenju uradio bi ovo isto.
Svima koji ih nazivaju NAŠOM braćom HEBEM MAMU !!! DIVLJACI NEMAJU NIŠTA SA NAMA,POGOTOVO SA MOJIM POGLEDIMA NA ŽIVOT! Ne trebaju mi ni da i dvogledom vidim, jer su GAMAD!
Nema gorih naroda od pakistanaca i indijaca… fuj!
Dva puta se pipala,jednom sa igračima,drugi puta sa navijačima.