Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljak je seljak ma gdje bio, i uvijek ostaje seljak ma gdje otisao i dosao. Ovako isto i nase seljacine izadju na ledinu, zabiju cetiri direka, ograde se i kazu to je sad moje. I kada ih druga seljacina zaposli u drzavne institucije ponasaju se kao da im je too babovina jedan kroz jedan. Seljacine su poslije rata unistile drzavu.
oregonci se bore za svoju zemlju....izvini fadile
ovo bi nazvali teroristima da su muslimani ovako su neki farmeri :)
Fuck Bro
Cista laz vas novinara ,stvar je u tome da su neki od ovi glupih kauboja zapalili drzavnu zemlju tokom pozara koji su bijesnili y ovom podrucju da bi spasili svoju zemlju e ispala je ogromna steta i onda su ovi morali u cuzu a onda su se okupili ostali kaubojci da protestuju protiv toga i to je to Treba naglasiti da obican narod protestuje protiv ovih kaubojaca u svim vecim gradovima oregona posebno u portlandu☺
Gdje je sad Rambo da im se nane najebe
uhvatila ga osterosporoza