Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaju da je 41 vatrogasac ipak čitaju rusku propagandu samo što je ne prenose
Tresla se gora, rodio se miš. Rusija ima još preko 600 skladišta nafte i 24 000 benzinskih pumpi
Ne postoji podatak dostupan javnosti o tome koliko skladišta nafte rusija posjeduje osim da imaju 26 rafinerija koje crpe naftu ispod zemlje. A da imaju oko 30 000 benzinskih pumpi je istina samo ne vidim kakve to veze ima sa ovim člankom. Unistenje ove gasne rezerve je lokalnog karaktera I sluzi da se uspori kretanje ruske vojske vozila itd na podrucju Kurska.
zašto se ne preda Rusija?
Putin ce se prije ubiti nego predati, ima samo jendu opciju da nastavi rat I pokuša da natjera Ukraini na pregovore. Kada bi izgubio rat putinu bi bio kraj,politicki sigurno a mozda bi i, platio glavom. Rusija je ekonomski sve slabija, rublja ima vrijendost toaletnog papira, 500 000 vojnika ppginulo 70% jeftinije izvozi gas kini I indiji jer nema kome jer je pod sankcijama ali nema mu druge jer vise nema nazad.
Rusija je odgovorila odlučno - okupili su popove koji se mole za prekid požara. Ne zezam se.
Ništa bez reisove kišne dove.
Je. I ja vidjeh popove. I oni prizivaju kišu, šta li ili da požar prestane prelaziti sa jednog spremišta na drugo.
Sad če rusofili reći da je ovo propaganda i montaža.
*će
Hitno posaljite aktiviste protiv klimatskih promjena, zagrijavanja i trovanja zemlje, vratite slobodu mome Golfu 2 kojem su ukrali katalizator i sad placam kazne jer ce bez njega moj Golf unistiti planetu Zemlju, a ova vatra u Rusiji i ostale vatre granate ,rakete i slicno sirom planete to se uopste ne primjeti i ignorise, prestanite se bacati ispred auta, bacajte se ispred tenkova i granata