Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Domet HIMARS-a je 80km a pogadjaju sa maksimalnim odstupanjem 4m od cilja. U taj domet rusi dovuku 600 vojnika da spavaju iznad lagera eksplozivnih sredstava. No comment!
Da li ti stvarno mislis da se neki Bosnjak sekira na ovakve komentare, sto je i cilj istih? Pravoslavci se kokaju i neka, bujrum. Ovo ce zavrsiti porazom i slabljenjem najmanje jedne od ove dvije nacije, vjerovatno Rusije i boli me neka stvar za pogibijom nekog tamo Vladislava, Olega ili Ivana. Bas si glup.
To je nova ruska taktika naprednog ratovanja. Od broda su na taj način dobili podmornicu, a znš li ti koliko košta da se napravi jedna podmornica? Sad su navukli Ukrajince da im napadnu kasarnu kako bi poginuli otišli u astralni svijet. Svi u toj kasarni su specijalno obučavani da se bore u astralu. Sada će ratovati nevidljivi iz astralne ravni. Tajno oružje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znaci napadnes drugu drzavu, dovuces jadnike iz ruskih vukoHebina da se kao bore protiv nekoga na tudjoj zemlji, i onda kmecanje kad se dobije po pi**i. Zvuci poznato :D
Jedan metak putinu u glavu bi sve ovo zaustavio
Toliki sateliti,ljudi na mjesecu,avioni kamioni.A na terenu Ukrajinci moćni KGB sjebu mobilnim telefonom i sa Google maps. Tek sad vidimo koliko su Rusi odmakli sa taktikom od WW2. Cirkus
Alo ba nemojte se branit to je protiv pravila
poruka citaocima: Otidite ponekad na Dzenazu da vidite koliko je dunjaluk bezvrijedan
Jadni mladi zivoti
još malo i do Moskve abd
I sta kaze Vulin, kako gori srpski svet?
Gdje su stradali ruski vojnici, šta rade rusi u tuđoj zemlji... slava ukrajinskoj vojsci, koja precizno gađa legitimne ciljeve, a ne kao bijesni psi koji udaraju po gradovima po civilima... poznato
@Jastadastaa2211 a sto bi to bio naslov? I ako je skola a u njoj smjesteni vojnici a ne djacii onda je legitimni vojni cilj.
Samo 400 mrtvih kopilana. To nije loše ali treba to tjerati na veći broj. Nadam se barem 1000 u sličnom napadu uskoro
Ovaj ko onaj Hatic nesto ljut na Tik TOku pobio bi sve online ahahahah
Žao mi je tih mladih ljudi, ali krivi su oni koji ih vode. Dok Rusi napadaju gradove, dakle civile, Ukrajinci gađaju usključuvo vojne ciljeve i u tome je razlika. Ogromna.
Uskomesali se vlahosi. Najviše bih volio da onog ćelavog derpera sto se javlja i komentarise za rtrs da ga raketa u buljson pogodi.
Xebo vam ukraina mamru pun mi k ukraine i sranja u svijetu . Zapad se Siri, amerikanci okupirali pola zemaljske kugle niko se nebuni. Neopravdavam ruse, ali zapad huska ukraince na ovo ludilo
Rusi su mnogo mnogo veće zlo.
Raspuhao Himars spavaonu.Kepeca boli patka za tim vojnicima koji su poginuli
Ako nista vrijedi ovaj bijes terorista, nek se pokidaju, nek im skoci tlak, nek crknu od muke 🤣