Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ppdrzavao sam Ukrainu dok nisam vidio da su stali na stranu Zidova Putine samo rokaj !
Sta su sortirali, donacije municije. Kad pogledam okupatora Izrael i njilegovu zlocinacku vojsku, Ruse bi covjek privio na ranu.
Pogledaj Ruse sta su uradili Afganistancima, Cecenima i Sirijicima pa javi koga bi privio, sve je to u 5 deka kad su muslimani na drugoj strani.
Na svaku ukrajinsku ili rusku vest ja avtomatski odbijem 50 posto...
Ovo je opet neispravna ukrainska pvo raketa s300, kao što su u poljskoj pobili one farmere na traktoru, pa posle rekli rusi.
Putin je ubio vise muslimana nego izrahell i ukrajna ukupno
Ja, neka nama bratske Amerike, oni samo pomažu i razvijaju Isllamske zemlje, jedini pravi iskreni prijatelj muslimana!
Sve dok nisam vidjela podršku za Genocid bila sam na strani Ukrajine.. sad više nisam.. Adolf je rekao... ostavit ću vam ih par da vidite zašto sam ih ubijao.. očito i Putin zna zašto roka po Ukrajini
Tek sad vidim da su Rusi morali osujetiti cioniste.
Svi ratuju samo Rusi dobijaju ratove
Pravda za poštare.
Izgleda da ce penzija kasniti