Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ala trojka naša
Ala Babo, ala Galijaševići, ala Trojka. Sve ista G 0 www na
Kreeepallooooo
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
SAD živi protivnik Turske, u SAD živio i Navalni protivnik Rusije, u SAD žive nekako svi protivnici svijeta ,čudno nekako
A u Rusiji žive osuđeni ratni zločinci iz cijelog svijeta, tamo su dobrodošli i bezbjedno se osjećaju.
E sada sami skontajte ko stalno visi po ambasadama, koga ambasada nameće narodu i i ko je ko u Bošnjaka!!!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo Mustafa Kemal. Turci ostale ne priznaju. ATATURK.
Meni vi apsolutno niste jasni toliko problema u našoj državi ubistva korupcije neimaštine krah ekonomije i vi se uporno bavite tudim problemima zemljama još ako su jednog imena
Sta ce sad gulenovci kad im je gulen umro?
Pokoj ti duši,dobri čovječe!!!
Nikad Amerika nije htjela Gulena isporučiti Turskoj.
Za mene je ovo jedan veliki daroviti pisac i mislilac...koga interesuje nek procita njegove dvije knjige, "Beskrajna svjetlost", tom1 i tom2...prevedena na nas jezik prije 15-20 godina. U politicku dimenziju ne ulazim, to me ne interesuje.
Nek ti je lahka zemlja predsjedniče !
Nije turski nego americki politicar
Nisam bio načisto oko ovog lika, ne gotivim erdogana nikako. Prije par godina mi je jedan turčin s kojim sam ušao u priču (na engleskom) koji isto nije lud za erdoganom objasnio kako je ovaj lik imao opasne namjere, lik je bukvalno htio da poništi sve sekularno i odvede tursku na put islamskog ekstremizma a pazi čuda, krio se u SAD. Onda nekom nije jasno čij je ISIL.
Bolesni komentara Nije normalno da se slavi nečija smrt ..a pogotovo neko ko nema veze s tobom ..tastatura ratnice s nargilom u ruci ..
zemlja mu kosti izbacivala
Amin. Svim protivnicima našeg babe Erdogana isto bilo.
Dobar je bio prijatelj sa Bakirom .
Trojanski đeriz obara presudu Kovačević. Poslije ovioga Abdići iz Kasabe više nemaju pravo spomenuti građansku državu. Oni sa građanskom državom imaju onoliko veze kao StašeU sa antifašizmom.
Haloooo Admin, možeš li osloboditi klix od ovih sendwich brigada sa desna i lijeva da pošten svijet može da iznese svoje stavove. Važi za sve članke. Mrdni se više i goni sa klixa šta treba
Dobro došao na Čovićev Portal. Evo sad ćemo vam ispuniti sve želje. Imate li jednu glazbenu. Želite li pozdraviti svoje poštene članove obitelji???
Sad erdogan moze rahat otvarati nove firme po srbiji a nazivati bosnjake bratskim narodom i savjetovat im da uzgajaju koze. Pa se bosnjaci dive turcima kao braci svojoj.
stašoU iz Čitluka, K'nozi dok ti nisam došau u 6,75% trokutnjaka..