Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za neke radost, za neke zalost... http://www.youtube.com/watch?v=rFX4K2JRqwI
Bice ih prouceno jos mnogooooooo ako Bog da :-).
Predivna džamija , a ne ove kod nas ko space shuttle ...
Merhaba četnici, danas ste nešto pravo aktivni. Za razliku od vaše genocidne tvorevine, šveđani su kulturan narod, a ne ko vi isprana mozga. Vama je jedini cilj bio porušiti sve džamije i na to ste se ponosili, a mi se ponosimo time što nijedna crkva nije srušena od naše ruke, a vi ste i svoje bogomolje palili kad ste odlazili iz gradova. Toliko o vama, doduse o gamadi se nema sta vise ni reci. Narod koji sam sebe laže vijekovima, i koji se hrani mržnjom ne zasluzuje ni mrvu pažnje
po bosni se same crkve palilie jelde BALIJANDURO?
Ja Svdjana budala,gdje ces dati muslimalnima da dzamiju prave usred katolicke zemlje u kojoj nikad muslimani nisu zivjeli...ja budala u PM..pali su mi u ocima
Svedjani nisu katolci nego protestanti, a vjera i nacionalizam im je na zadnjem mjestu sto ke kod vas cetnika na prvom. A gladni ste svaki dan.
kako gladan a vozim e klasu mercedesa 2008 godiste ne kontam?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pocetak kraja jedne stare, velike i nadasve kulturne zemlje :-((((((((
MashAllah.
sad ce i u Sveckoj krenuti islamisticki napadi a muslimani ce opet tvrditi kako je to necija zavjera ... moj Zapade, moj Zapade, rezes granu na kojoj sjedis nekontroliranim primanje muslimana u svoje cafirske zemlje !