Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrajina nikad nije neku državu napala.
Cime ce napasti nemaju hljeba da jedu
jel ovo naj smrad Lavrov sto je otisao prvo u selo pored Sarajeva da ponizi BiH pa ce kao tek sutra u Predsjednistvo ...pa je poljubio vrata ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mir ljudi Mir i samo Mir... po svaku cijenu!
Mir je neprocjenjivo blago, cuvajmo ga.......probudis se u miru....ustanes u miru i za svojom nafakom krenes u miru....neprocjenjivo
Ovaj rat ako neko rijesi bit ce Turska, Europa je blokadom Rusije srusila sve puteve za pregovore i tako u jedno Ukrajinu vodi u propast. Sve je to plan, a sve Europa zagovara mir.
Velika Bosna daje misljenje i globalinoj novoj arhitekturi svijeta ma bravo majstori. u supliranju smo sampuoni
Bolje rusima da stanu. Inače odosmo svi
Ruskom narodu ce trebati dosta vremena i truda da operu krvavi obraz sto im je Putko ukaljao
Samo da nađu rješenje, da sve ovo stane. Mnogo civila je stradalo. Poslije ovoga aktivirajte se ovako i oko islamskih zemalja koje su godinama u gorem stanju!
Os’o DoDick u Antaliyu da vrati ukradenu ikonu od Lavora.
Dobar je tehnicar Redzep, zna podvalit loptu. Turska iz ovoga svega izlazi ko najveci pobjednik.
Odužilo se ovo sve...