Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi krimos, a ne tik toker 🤣🤣🤣🤣
Da su ga uhapsili kod nas najviše što bi dobio je kućni pritvor
Eto sad moze u dvoristu sslatu.
Đe Risto? U avliji. Ne vidim ga,kopaj dublje
Kotoranin je u pitanju. Inače, sve ih Srbija traži zato što su raširili mafijaši mrežu i počinili kriminalne radnje širom Srbije. Naravno, prethodnoj CG mafijaškoj vlasti nije ni padalo na pamet da raspiše potjernicu za njima.
Ljubitelj Sky kole, kao i Denis naš
Jedino je rjesenje Vicu sklonit sa mjesta predsjednika saveza, i sa njim Beusa. Ako ne moze milom, mozemo silom
Uhvacen, pa pusten, svasta
"Eh ženo sad možeš posijat krompir" 🤣😂
Samo dalabu bi zakopala nekog u basci pored mora 🙄
Ono kad te rodbina skloni kod sebe
joj jes ih zajebo, namamio ih da mu preoru baštu taman da bude spremna za zasad u proljece. Svaka cast na ideji. A roba skrivena negdje drugo.
Turska tranzitna zona.
Toliko načina da se zaradi novac, da se živi, da se uspije. Ali, izgleda kriminalci vjeruju da je kriminal jedini način. Ne znam da li to rade samo zbog tog novca ili im je to u krvi tj. to rade iz hobija.
Koliko nacina? Gdje je to? U kojoj zemljici snova? Švicarskoj mozda.
Saće ga Turci nabiti na kolac. 🤢