Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HIMARS💪
Ne, Dron Excalibur
Samo ruši mafiju. 100 mafioza sa bivšim kajgebejovim činovnikom drži toliki državu pod terorom. Dok se oni igraju šaha, narod u stvarnosti gine.
Ja rekoh on uzeo pušku i otišao na front.... Kad on kuravu pod ruku i duva svećice u birtiji III poduvao ga/ih...
Profulio ubica. Kako Putko skida milionere i prebacuje pare na račune za podršku vojske. Čim ne daješ dovoljno nema te
Izgleda da Ukrajinci čekaju da se pojavi Putin, da mu rascijepaju poganu glavu na dva
Lock'n Load
Rusija i Amerika su pod direktnoj kontroli cionista. Dodik takodje radi za cioniste zato mu je sve dozvoljeno. Zato je morao unistiti domace Banke i dovesti cionistike, sledeci zadatak mu je ovladati centralnom Bankom. Rat u Ukraini je dogovoren izmedju ruskih i americkih cionista i samo oni profitiraju od njega !
A do sad nijedan izvjestaj o tome da se Donjeck granatira svakodnevno i to sve po civilima, licemjeri...
Ukrajinci imali informaciju u realnom vremenu..a i prate medijske objave agresorske strane...ima tamo mnogo sličica i informacija. Ali je pozitivno za glavonju što će dobiti jednu medalju za hrabrost i jednu za bolove od strane crne guje
Šteta, takve "ljudi ne"
Ode gorivo gore...
Mora da im je reklama pala na glavu pa se mediji slade najnovijim spektaklom :-)
5. kolona