Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je vrijeme za 6 dozu Pfizera jer ima još ovih sa dobrim srcima ne daju se …ebli pleme svoje :))
Popusta ovo u Ukrajini pa se ponovo varacaju na staru dobru i provjerenu Babarogu
Mslim da u Sarajevu ne postoji osoba koja nije imala korona virus ,neki su cak imali i dva puta
Predlazem vakcinaciju ,nosenje maske i strogi lockdown da se nebismo kojim slucajem zarazili.Ne izlaziti iz izolacije dok ovo sve ne prodje za svaki slucaj
Broj zarazenih je u padu
Corona mrs u p.m vise i vase statistike u cijelom svijetu.
Koliko ste primitivni da pojma nemate...
Prestani koristiti covid 19 test i svi sretni.... valja se i to potrošiti
Hahahahahahahahahahaahhaahahahah
nema većeg zla od britanskoga.
Treba malo držati ljude pod tenzijom pa zato objavljuju ovakve tekstove. Klošari.
hahhahhahahahhahahahaha
Ma ovo je ili neko loše preveo ili ne znam šta, Fino piše na worldmeter-u da je u proteklih 7 dana u UK 479.000 zaraženih i to je pad u odnosu na prethodnih 7 dana. Juče 35.000 zaraženih, što je daleko manje od perioda januara kada ih je bilo i po 250.000 dnevno.
Navodno!
Milioni zarazenih , a skoro niko ne umire. U bolnicama vise onih koji su deosli sa koronom nego onih koji su dosli zbog kororne. Koga briga sto svjet smrca, osim Pfizera kome pocinje izmicati profit. Sad bi i bebe da vakcinisu a skoro ni jedno dijete nije stradalo iako nije vakcinisano.
U Španiji mislim da niko više i ne broji.Proglasili su koronu gripom.Nije naravno bezopasno ali neka se boji ko nije vakcinisan.Što je dosta dosta je.
Što da se boji ko nije vakcinisan???Nek se boji ko je vskcinisan i koji će nastaviti fiksanje novim dozama4.5.6.7.8....
Oh shit CJ, here we go again.