Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast gospodji na gradjanskoj hrabrosti i izdvojenom vremenu. Odvojila je svoje slobodno vrijeme za pravedan cilj!
bravo kraljice nasa
Žuto plavi zajedno najebali, mozda i boje zastava nesto govore,ljudi nije dobro nikako!
Bravo ljepotice!
Svaka cast Andrea, hem predstavljas BiH , hem master na Georgetown-u??? You go, girl!!!
Nekolicina bivših dobrovoljaca iz Grčke, Rusije, Rumunije i Ukrajine i danas žive u zabačenim selima u RS, gdje primaju penzije i invalidnine, navodi se u knjizi Aziza Tafre. Neki od njih danas su i na ratištima širom svijeta. Eeeee moji bosanci glupiiiii Nikad pameti nećete doci
🇧🇦🇺🇦
Jesu li i vas na klixu hakovali? Sta je sa tekstom i pogresnim slovima,znakovima itd?
HAHAHAHAHAHAH MIKRO ZEMLJA - MIKRO VIJESTI
ljiljane nosite iz ustava 91' bacajte taj trokut
ZAŠTO OVU NAMETNUTU LAŽNU ZASTAVU? SAMO LJILJANI SU ZASTAVA BOŠNJAKA.
Treba sankcionisati Ruske saveznike Tursku Srbiju Hrvatku i Madjarsku..
Hamdija Abdic Tigar i Sefer Halilovic..Dodik je ranjen,situacija se mora iskoristiti i nesmije se Bakiru dati vrijeme da ceka da se Dodik oporavi..POZOVITE NAROD ODMA !!
565 Ne serri provokatoru.
U Ukrajini se takoreć brani i Bosna jer ako izgube stići će Hanibal i na naša vrata. 🇧🇦🇺🇦⚜️ Himna Ukrajine: Jošće Ukrajini ne umar' ni slava ni volja, Braćo Ukrajinci, nasmišiće se nama sudba još; Zginut će naši dušmani kao rosa na suncu, naših neprijatelja neće bit; I mi braćo domovini svojoj gospodari ćemo bit'! I dušu i tilo za slobodu položićemo i pokazati da braća Naškom (Kozackom) rodu jesmo.
Najrealniji komentar.
👏👏👏👏🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Zasto Bosanci sute kada je Dodik sada ranjen?Da imamo iskrenoga i sposobnoga lidera ova situacija je povoljna i mogla bi se pozitivno po BiH iskoristiti.Ako se smiri Dodik ce izaci iz rupe i opet nastaviti po starom.Zato Bosanci prvo moraju ukloniti Bakira Izetbegovica ciji otac je stvorio Dodika.
Zato jer se Bakir prepao moguceg nuklearnog konflikta