Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli opet kao što se kaže, ekstremista, ili musliman.
dok se to ne utvrdi, ne zna se ni da li je klasifikacija terorizam
povezan sa lovackim drustvom,treba odmah sve hapsiti ko ima lovacke puske ako ima pravde.Znaci i lovac je opasnost za drustvo cim ima oruzje
Ovaj portal siri samo negativne vijesti. Pogledajte naslove. Sve same negativne vijesti. Dali postoji neki ministar informisanja u ovoj zemlji da kazni ovaj portal zbog svjesnog sirenja straha u narodu?
Ti nisi normalan. Prvo i prvo, kakve veze ima sirenje straha sa ubistvom u Austriji? Daleko je Austrija. Drugo, je li ti znas sta su novine? Ako vijest ubistvo, prenijet ce se. O cemu drugo da pisu, o tome kako raste trava? Ako ti se ne cita, ugasis jednostavno
bravo! upravo isto htjedoh komentarisati
Sad ce SDA bot reci, joj trojkee vise
skriveni LGBT pripadnici...
Droga, prostitutke i dugovi.
Sta kazu? Jel lovac bio radikalizovan Bosnjo na privremenom radu u Austriji, a iz Buzima, Sarajeva ili Krupe...
Da nije onaj iz Crne Gore
Zamjenio ga za zeca.
Da nije neki lovac rodom iz Bos. Krupe?
Uh na prvi mah ja mislio Faco gluho bilo.
Prema pisanju lista Kronen Zeitung, gradonačelnik je u ponedjeljak rano ujutro pronađen mrtav na livadi. Počinitelj je ubio najmanje još jednu osobu. Prema informacijama lista, ubijena je i treća osoba.
Ja mislim da ga neće naći živa.
Joj sta bi ja radio djeci lovaca. Znaci jezivo
Da je kod nas bilo, sad bi krenule price kako nista ne valja udrzavi
U Austriji ovo i jeste vijest. Kod nas je haman svakodnevnica. Ubo, ubio, raznio, zapalio, pobjegao...
Rs ima 10.000 registrovanih lovaca to ocito Nesicu nike nista cudno.
Nekad je lov bio opravdan zbog prehrane i opstanka a danas kad postoje mesare treba biti zabranjen.
a mesarama pada meso sa neba. lov se radi i radi ocuvanja poljoprivrednih kultura kojom se tove zivotinje za mesnicu. nisi ni svjestan koliko krdo divljih svinja moze da napravi stete.
Lovac je velika opasnost za cijeli svijet, pijandure, vise ubiju ljudi godisnje nego zivotinja! Pod hitno zabranit ubijanje zivotinja!
Ljudska vrsta je opstala zbog lova, mi smo lovili da jedemo. Ehh sad kad se pojavio sportski lov to je vec nesto drugo.