Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece ovo stati dugo,puno je mrtvih i zla.
Pa upravo su to i rekli rusi.. da su ukrajinci sami svoje gadjali, i eto ti ga Markale u njihovoj izvedbi. Stoka zlocinacka.
Bas zato pametnije im je da stanu. Rusa je vise, i uvijek ih mogu tamaniti.
dokle ide ova ukrainska propaganda i laž. gori su od gebelsa. ovo su ukrainci uradili da bi smanjili broj vojnika koji se predaju rusima, da im pokažu da neće sacuvati život iako se predaju rusima. Dosad su u pozadini stojali nacisti iz pravog sektora i pucali ukrainskim vojnicima u ledja ukoliko bi probali da se predaju. ne mogu sve da pokriju i da sprece svaku predaju, pa su sad resili da one koji su se predali, ubijaju raketama po ruskin zatvorima.
Decki strijeljani Birtanski zatvorenici osudjeni na smrt pa se maskira poraz Britanije! Nije u pitanju nikakav napad nego izvrsenje presude pa se maskira jer su Britanci i Amerikanci navodno visa vrsta pa im se ne smije suditi... Info iz prve ruke!
nema logike ranjeno osam Rusa Čuvara. i desetine zatvorenika ukrajinaca ubijeno. čista štela kao kod blizanaca u njujorku. ni jedan židov nije pogino
Pobili svoje, gamad. Pa čitam da su SAD proglasile Rusiju financijerom terorizma. Tu je kraj svijeta kada te Amerikanac proglasi da financira tako nešto.
Ovo vam je isto kao Kačinska šuma u Poljskoj 1939 godine kad su pogubili 20 000poljske oficira i vojnika. Da se razumijemo.Znamo ko kolje i ko krši sporazume tamo po Ukrajini. Nemojte širit rusku propagandu
U novije vrijeme sve je vise komentara podrske Rusima. Pa zar mi nismo imali rat ovdje i prolazili isto kao i Ukrajinci. Da im europa pomaze dosad bi i ocistili Ukrajinu. Podrska neduznim narodima cijelog svijeta. Bosne, Palestine,Burme,Ujgurima i Ukrajincima.
srbochetnicnka psyops operacija. Plaćaju ih rusi da pokušaju da utječu na javno mijenje I demorališu ostale
Ovi su odradili svoje i nikome nisu vise trebali, narocito ne Ukrajini. Postali bi vrlo moni i uticajni da ih se razmjenilo. Koliko znam nisu nista valjali ni kao ljudi, nastranu na cijoj sam strani.
Bogami se dobro krhaju, sve se čini da će i od Rusije i Ukrajine samo pepeo ostati.
Zamisli koliko treba da bude precizna raketa koja ubije skoro sve ujrajinske zarobljenike i samo "rani" čuvare Ruse?
Nargilaši, od vas očekujem detaljne i tačne informacije o narečenom događaju.
znači rusi i rusija ne samo da su ovim ratom izgubili obraz, nego su ukenjali budućnost svoje mladeži za narednih 20-30 godina... rijetko glupa rasa... prgava, lažljiva, pijana stoka...
mislim ono rusi se pokazali da uvjek govore istinu haha
KLIX.RS
da li je ijedan ideal vrijedan ovih života :(
Covjek je najveca zvjer
Bez logike da su rusi raketirali i pobili dokaze jer oni tvrde da su to nacisti i jos ako uzmem u obzir da su se trudili da ih zive pohvataju Ovo mi slici na djelo ukrajinaca da malo pobrisu dokaza