Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nije sudac iz bosne možda. ovakvi biseri od obrazloženja mogu samo balkancima pasti na pamet.
Sudija je bijalac, a smaketi su Crnčuge, Lationoamerikanci i Hindus, izjavio je Tarrant County district attorney ili ti ga generalni inspektor policije okruga Tarrant u saveznoj američkoj državi Teksas. A ako niste upoznati sa strukturom američkog pravosudnog sistema Tarrant County district attorney je funkcija približna kao nekada glavni inspektor unutrašnje kontrole Saveznog MUP-a SFRJ u Beogradu. To znači sve Balije koje pljuju po Bosni i Hercegovini a uzeli su američki pasoš mogu da se susretnu sa okrutno stvarnošću ''američkog sna''.
Dragi Hasane,sto ga ti prevede! Ostali ti samo dugmici!
alaselamet.....
Nisu ga roditelji naucili da odgovara za svoja djela, pa sto bi ga sud i kazna naucili pameti, logicno
Ovako je i u BiH.
Poslije ovog citanja članka molim dragog Boga da nas zadesi neko sranje neki meteor da nestanemo sa lica zemlje jer kao ljudska vrsta nezasluzujemo da postojimo
yebes sudiju, treba njemu presudit sa olovom
Služim se engleskim jezikom i iščitao sam slučaj u detalje; sudija je bijalac čiji su pradjedovi jahali konje, svirali usnu harmoniku i pravili međe od Teksasa do Sjeverne Dakote, a smaketi su Crnčuge, Lationoamerikanci i Hindus, izjavio je Tarrant County district attorney ili ti ga generalni inspektor policije okruga Tarrant u saveznoj američkoj državi Teksas. A ako niste upoznati sa strukturom američkog pravosudnog sistema 'Tarrant County district attorney' je funkcija približna kao nekada glavni inspektor unutrašnje kontrole Saveznog MUP-a SFRJ u Beogradu. To znači sve Balije koje pljuju po Bosni i Hercegovini a uzeli su američki pasoš mogu da se susretnu sa okrutno stvarnošću ''američkog sna''.
hasan objasnio...
Funkcija ravna nekada funkciji inspektora unutrašnje kontrole Saveznog MUP-a SFRJ u Beogradu....The District Attorney (DA), in many jurisdictions in the United States, is the elected or appointed official who represents the government in the prosecution of criminal offenses. The district attorney is the highest officeholder in the legal department of the jurisdiction – generally the county in the U.S. – and supervises a staff of assistant (ADA) or deputy district attorneys. Depending on the system in place, district attorneys may be appointed by the chief executive of the region or elected by the voters of the jurisdiction.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
itan kauč se covjek zove...
Treba mu intelektualno,a potom emotivno zabit sarafciger u vrat!!!Naravno kad niko ne vidi,da se sudija ne zamara novim slucajem!
"Psiholog koji je bio uključen u slučaj također je rekao da je mladić navikao da roditelji sve plate, da je intelektualno na nivou 18-godišnjaka, ali emocionalno na nivou 12-godišnjaka. " Sudeći po ovome,kod nas je većina pametna...
to samo ima u teksasu i u bosni.
Što pljuješ po Bosni i Hercegovini, kad je zabilježen ovaj slučaj u BiH? Služim se engleskim jezikom i iščitao sam slučaj u detalje; sudija je bijalac čiji su djedovi jahali konje, svirali usnu harmoniku i pravili međe od Teksasa do Sjeverne Dakote, a smaketi su Crnčuge, Lationoamerikanci i Hindus, izjavio je Tarrant County district attorney ili ti ga generalni inspektor policije okruga Tarrant u saveznoj američkoj državi Teksas. A ako niste upoznati sa strukturom američkog pravosudnog sistema 'Tarrant County district attorney' je funkcija približna kao nekada glavni inspektor unutrašnje kontrole Saveznog MUP-a SFRJ u Beogradu. To znači sve Balije koje pljuju po Bosni i Hercegovini a uzeli su američki pasoš mogu da se susretnu sa okrutno stvarnošću ''američkog sna''.
izvini hasane,jel to ti meni,jer ja nepljujem po svojoj zemlji,za nju sam svoju mladost dao,ali da se sprdam sa pravosudjem to sigurni radim i nisam jedini!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je nekako i u Bosni, sjetimo se onon papka sto je parkirao dzip kod vjecne vatre
Na ovo covjek ne zna kako bi reagov'o,hajd nek mi neko kaze kako bi se trebao covjek osjecat kad ovakvo nesto procita
Teksas !? sve mi je jasno, da mozda nije crnju rokno'?, ako jest i to mi je jasno ... VI VALA TEXAS !!!
Jest brate smakeo je Crnčuge, Lationoamerikance i jednog Hindusa, sudija je Jevrej a i ovaj mali je Jevrej. Služim se engleskim jezikom i iščitao sam slučaj u detalje; sudija je bijalac čiji su djedovi jahali konje, svirali usnu harmoniku i pravili međe od Teksasa do Sjeverne Dakote, a smaketi su Crnčuge, Lationoamerikanci i Hindus, izjavio je Tarrant County district attorney ili ti ga generalni inspektor policije okruga Tarrant u saveznoj američkoj državi Teksas. A ako niste upoznati sa strukturom američkog pravosudnog sistema 'Tarrant County district attorney' je funkcija približna kao nekada glavni inspektor unutrašnje kontrole Saveznog MUP-a SFRJ u Beogradu. To znači sve Balije koje pljuju po Bosni i Hercegovini a uzeli su američki pasoš mogu da se susretnu sa okrutno stvarnošću ''američkog sna''.