Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miletov idol!
@gooUser19091985 Lik ko Ibro dirka naš, ode u političare i posta poznat 😂😂😂
Šta ti je država! Sve ih pohvataše za 48 sati. Za mjesec dana suđenje i presuda. Ko je ubio policajca i smrtna kazna. Stvar završena za 40 dana. USA
Dobiće 15 sati dobrovoljnog rada
Pravda za Rogonju! Kad demonstranti provale u druge parlamente po svijetu to je za Amere demokratija. Pa i ovo je isto.
Srecan rodjendan Republiko Srpska
Kreten na kvadrat.
A Batman?
Sad nek nam salje slike iz zatvora
Sa fotografije se da zakljucit da su ovo sve intelektualci ili neki klub citalaca...
Pa vidi se na slici da su evoluirani primati.
E moj rogonja...Sad će ti ženu karati imigranti sa Balkana,a ti ćeš uživati u društvu nekog istetoviranog ghuznog aktiviste!
Draze Mihailovica..pra unuk..samo mu fali kokarda ..
Bik koji sjedi ili ti sabitiztarčina najveći kreten u BiH kojeg prate još više budalaša iz domovine a naročito iz Di.....
SAD imaju 1,2 miliona policajaca, Vojska isto 1,2 miliona, Nacionalna Garda oko 450,000, ostale službe poput CIA, NSA, FBI, oko 150 tisuća. A trampovih glasača je 75 miliona nek ih je 10% radikalnih to je 7,5 miliona, a poznato je da Amerikanci imaju največi broj privatnog naoružanja po glavi stanovnika u svijetu,s time da ni vojska ni policija ne bi bile jedinstvene u eventualnom obračunu. Bogami kad izbili pravi neredi bilo bi povuci potegni i pitanje je tko bi tu koga.
A bogami i zaslužili su, toliko su zla nanijeli svijetu u zadnjih 70 godina.
ako vi njih budete hapsili, doće oni opet, ali ovaj put ne sa kopljima, vec sa pravim oruzjem
Da su se crnci pobunili i probali u Capitol uci, sve bi ih poubijali na ulazu, stoka Trumpova
E sad nek nabije rogove u zatvoru kad ga budu nabijali