Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno se pitam ima li iko da je cist
95% su prljavi a i ovih 5% pritiscu i ucjenjuju
ljudi su napravili revoluciju devedesetih kako bi upravljali, između ostalog i mafijaškim poslovima. Ko još uvijek misli da je ovdje bio rat jer je neko druge vjere, taj je jetim. Vladajuće stranke su najveće mafijaške organizacije na prostorima bivše Jugoslavije.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kod nas je samo kriminal organizovan sve ostalo je ne organizovano
Mora Lukaču čuvat leđa!
Sto veći čin, pozicija, sve veći kriminalac. Znači istina da su najveći kriminalci na vrhu.
E sad zamisli koliko ovakvih ima a da se nista nezna. Cuj u bliskim porodicnim odnosima sa Lukacem.. Pa u normalnoj drzavi bi se ovo preispitalo do zadnjeg detalja vec odavno.. Uganda je za nas veledrzava.
Kakve veze ima što je suspendiran ako će primati platu opet što je nezamislivo treba mu odmah tražiti da vrati što je primio
sta je tu cudno
Kakav MUP takvi im i inspektori.
PROCITAJTE NA SLOBODANOVOM BLOGU I DRUGE TEKSTOVE.......NECE VAM BITI DOBRO :( http://slobodanvaskovic.blogspot.com/
Ne može čovjek imat biznis mimo posla odma ga hapse.
Pleme vam vaše kriminalno. Zato i narod mrzi policiju radi ovih smećara.
Kod nas je svak lopov, samo nije svak dobio povoljnu priliku da ukrade!
Riba smrdi od glave, eto policije u eresu
Tužilaštvo BiH hapsi po RS-u. Dodo reče da ne priznaje BiH. Kako to sad?
Kad te ovakve stvari više ne dotiču je znak bolesnog društva, ovo je postala svakodnevnica i samo se čeka dan kada će strane službe da pritisnu ove domaće da hapse koga oni znaju i koji vjerovatno i u drugim državama rade sa opasnom mafijom i ubicama.
Jao narod je u šoku i nevjerici 😱
U RS-u su svi visokorangirani inspektori i službenici takvi.