Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje bisera Tuković, da u sred borbe europske unije, da se suprostavi iranskom ugnjetavanju žena, bisera zovne irasnkog ministra, da mu podršku, i u pola razgovora nabaci maramu na glavu. I taka bisera se bori za eu integracije. Bori ali malo sutra.... Kažu za 70, rodjendan, spsutila prozore na poršeu,i iz njega glasno zajaurlikkala:U BIH se dobro živi, narod je ramažen. Hahah
SDA zna da u EU nema privatno sudstvo, teokratija, begovat, opstina vrijednija od deset drugih, kupljene diplome... Taj kartel je posljednji koji bi zelio u EU, zato se i lizu sa pomahnitalim Brkom, iranskim mulama-zlotvorima i slicnom bjelosvjetskom zgadijom. Od tog koncepta je i Alija pred smrt digao ruke, shvatajuci da je poguban za buducnost BiH
Moraju se poštivati zakoni države,nije svugdje demokratija,da sud može za novac osloboditi ppedofila,kao kod nas.
Sad će je vjerovatno negdje objesit jer se usudila mislit svojom glavom i borit se protiv zaostalog režima. Valjda se Konaković neće sramotit ko Bisera pa davat podršku ljudima koji ubijaju žene jer su žene i jer samo žele da imaju osnovna ljudska prava.
@DrKadirPaIamudov Ne rise.. ovi protesti kao nikada ranije su ujedinili sve drzavljane Irana. Rezim naravno ubija sve po redu, ne stedeci cak i one uspjesnije. Valjda svjesni koliko su protesti jaki kao nikada ranije.
Ko joj je kriv, pametniji šuti
Nek se žali Biseri Turković, ona je zadužena za uzgajanje sloboda u područjima Irana i Avganistana
Takvi su vam Ruski partneri isporučioci oružja za masovno ubijanje nevinih ljudi po Ukrajini.
politicki islam je najveca opasnost za mir
Moraju se poštivati zakoni države,nije svugdje demokratija,da sud može za novac osloboditi ppedofila,kao kod nas.
hajde ba lije rusite one nelegalne objekte po bosni dje su iranci svoje prljave prsti mjesali
Iran je zemlja koja ne dozvoljava realizaciju “američke demokratije” u toj zemliji koja je već realizovana i vidljiva u Iraku, Afganistanu, Siriji i sl. A ova gospođa naravno da mora dokazati svoja lažna tvrdnja inače dobiti će hem vrijeme hem mjesto da malo bolje razmisli o svojim tvrdnjama ;)
Nažalost i ovoj se ne piše ništa dobro.
Allah rahmetile, i njoj!
Kako ce Iranska kopilad skićat,samo sa vrijeme dodje...Biserinog malog nosaca torbi odmah tamo poslat,nek im prenese maminu podrsku
SDA ovo podrzava...Bisera,Sebija i ono podbuhlo nešto što se na prezime Čolo odaziva...I njima je to sasvim ok,tako treba sa zenama??
dje ce macetom, trebo ga je kerom
Mamu vam ebem,o Ajatolahu ,..ebala te sijeda brada
Sloboda IR Iran