Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj UN treba ukinuti ne služi ničemu osnovan je poslje drugog Svijetskog rata , sa paralom da se ne ponovi , a danas vidimo , logore , rat , genocid , mučenja , ubijanja gore nego u vrijeme 1938 do 1945
UN se obavezao na zastitu Zepe i Srebrenice.
Izrael oteo Palestinu,ubija ali krst na krst ne ide,već samo na Muslimane
Krstasi krscani su uvjek ratovali i pravili nemire,ratovali su jedni protiv drugi,od postanka,ali su toliku mrznju i bjes iskazivali protiv Muslimana i da mogu unistili bi ih. Krenimo od ratova u skoro svim Islamskim drzavama odAfganistana,Iraka,Libije,Palestine,Sirije ,Bosne sve su to Muslimanske zemlje i rat su vodili protiv njih,a da ni jednu krscansku zemlju nisu napali,zasto ne napadnu Koreju Sjevernu. Islamski svjet treba da ujedini i da im odgovori na sve to .
Zuti su fasisti.Japanci ih opet moraju dovesti pameti.
U ovom novom dobu najvise i najtezih zlocina se vrsi nad muslimanima i genocidi.Valjda nemaju atomsku pa ih se moze ubijati.
Dejton je nastao na Genocidu UN je dozvolio da Srbsken Srbijanske trupe udju u Zasticenu zonu Srebernica i da pocine Pokolj.Medjuanrodna zajednica je BIH uvela enbargo na uvoz oruja Suverenoj zemlji clanici ujedinjnih naroda Danas u Pola BIH exsistira Entitet cije Politicko Vojno Policisko Rukovodstvo presudjeno za Genocid.Prekrseno nekoliko povljea UNa kao i Konvencija o Genocidu koja izricito zabranjuje postizanje bilo kakvog sporazuma koji sadrzava Elemente Genocida.
Genocidni Srbi !!!! 🤮
UN treba mehanizam brzog djelovanja na temelju pravde i potpisa svih njenih članica, postupak koji ne amnestira nikoga i sa tačno definisanim djelovanjem, do tada UN nema smisla.
I Izrael to radi . licemjerje un
Kineska vlast = 🐮 stoka, da joj je malo koja ravna.
I sad kina ide u "oslobodjenje" tajvana.
Napravili su nezamislive zlocine,to je strasno.Kada su napravili ono sto su i trebali,onda se kao licemjerni svijet sjetio da osudi zlocine.Ma mrsh.
Ujedinjene satanističke nacije
Bravo UN!
kinu treba izolirati kao rusiju, mozda konacno podjemo i sami nesto proizvoditi
Sjetio sa UN, zamisli. Pa Kinezi se izivljavaju na muslimanima zadnjih 200 godina. Sve ce ovo nazalost opet proci nezapazeno.
UN-ujedinjeni nacisti,dopustili su genocid u svojoj zaštićenoj zoni.