Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stići će vas naša ruka i u Rusiji (Ukrajinci pjevaju)
Svi su to pjevali. Slavili Thompsona i nasi i Hrvati. Samo sto se mi sada pravimo fini i nekako se toga ne sjecamo. hehe
"Postoji zabrinutost zbog navodnog prisustva ekstremističkih grupa(Ujaci i neonacisti). među borcima u Ukrajini. Takođe, uloga NATO-a u pružanju logističke podrške ukrajinskoj strani je tema diskusije, a istorijske veze između nekih stranih boraca iz Ukrajine i VRS i RS su kompleksne i složene. Ove teme zaslužuju pažljivu analizu i otvoreni dijalog, bez jednostranih optužbi."
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rusi kao agresori napuste ukrajinsku teritoriju, posalju odgovorne pred sud, plate odstetu i ovaj slavenski cirkus je konacno zavrsen.
Upravu si, i usput sačuvaju Rusiju. Ovako ih zapad crpi, i kada Putin krepa sami će iznutra da se sruše.
Da hoce zavrsiti ovi glupi ratovi zbog 1 kvadrata izgine bezveze 300 ljudi
Rusi su podcijenili značaj dronova u modernom ratovanju. Nema kao nekad da pritisneš neprijatelja koji čuči nemoćan dok ti stežeš obruč. Dronove ne možeš zaustavit. Tako bi bilo i da UZP Bosnu napadne. Gorile bi im centrale.
Gori 20 rafinerija po Rusiji, tako da mogu pofino uštedit noću gaseći uličnu rasvjetu, što je odlična ekonomska strategija.
hvala predsjedniku vučići što naoružava ukraince
Termoelektrana Konakovo snage 2500 megavata gori. hahha. Lijepo Moskva gori
E vidi sad ovo, sve sto smo napravili, izmislili od vojne tehnologije, za sirenje nereda na zemlji, mudri Bog nam ponisti, tako sto ce nam oduzeti vodu i hranu ! M A T
E sad ce dobit nesto al oni to i traze. Mislim ne traze oni, ali moraju dobit jer ameri zele da oni dobiju. A onda krece film.
Bolje reci amerika i ostali napali rusiju
Gube na frontovima pa im nista drugo i ne preostaje
A smijali ste se Informeru kad su jos prije 2 godine pisali naslove Ukraina napala Rusiju. Ljudi nisu danas oni su sutra. Zaratustra glavni urednik
Sve su prilike da će Ukrainci zajedno sa Navijačima pješke bježati iz cijele Ukrajine kao nikada od 2022godine. Džaba se opirete,slijedi Istambulski Mirovni sporazum gdje će 50%ukrajine ući u sastav Russije.
Rusi su zadnji otpor cionistickoj vlasti i treba ih podrzavati u svakom pogledu
Tako je Fare.. Bosnjo to ne konta nazalost, konta Ukrajinci i USA nasa braca.. Nisu ni ovi ali su makar otpor novom poretku i Cionizmu...
Eee da nama nisu udarili embargo citav rat, a posle i lupili samar i rekli dosta! Taman kad smo krenuli ko sad ukrajinci. Ko zna kako bi to sve sada bilo. Bojim se da ce i sa ukrajincima biti isto! Hajte sad za sto i potpisite se! Sve su to svjetske mutivode isplanirali u sat, al mi ne vidimo!
jel vučkoo zabrinut, kak veli
Prije ce Ukrainci uci u Moskvu nego Rusi doci do Beograda. A neki ih jos cekaju sa cvijecem u Beogradu. Cvjece malo uvehlo.