Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da sam bio pametan pobjego bi i ja 92 iz Bosne,za koga sam dao dio tjela i zdravlje,niko te ne postuje,bolje paze kineze,arape,engleze od branioca i diverzanata,dali nam minimalne penzije za 35 godina staza, jos nam uskratili i boracki dodatak,ko je pametan vec je pobjego iz Ukrajine,inace ceka ga ista sudbina ko i mene.
Najveći gubitnik u ovom ratu jesu Ukrajinici, običan narod. Na žalost, sudeći po nerealnim izjavama cioniste Zelenskog ovaj rat će trajati još par godina. Još gubitaka mladih zhivota...
Gledam neke Ukrajinke koje su "emigrirale", barem na kratki odmor... Tačno bi me mogle ubediti da navijam za njih, samo kad bi htele..
I treba da bjeze svi, i rusi i ukrajinci i svi gdje god se ratuje...za sta da gine covjek , za odluke onih sto su svoje sinove sklonili vani na sigurno i sto su nagemali para, a tebe zamotaju u zastavu i ideš pod zemlju.
Sad ce lagano na socijalu u Njemacku , sve po planu
I gdje ce? Pa naravno, u Njemacku, da obicnim radnicima povise stanarine, uzimaju socijalu, voze lijevom trakom na autoputu 100 na sat i ne znaju se skloniti u desnu... A njemacki politicki bez k 1 c m e n j a ci ce ih i primiti... I ka'e ekonomija im tone, i ne cudi me.
bujrum u njemacku na socijalu
Zelenski unisti Ukrajinu...
a dje, ako su granice zatvorene ?
Zar Ukrajinci ne pobjeđuju? Odavno su trebali.biti na Krimu.
Ma jok bre, Rusi eno pred Berlinom.
Šta će Rusi pred Berlinom..Jednom su bili pa im dosadilo i vratili se kući bez ispaljenog metka. Znači nisu ih Njemci najurili, nego Rusima dosadilo i otišli kući. Ne znam zašto bi opet jurišali na Berlin.