Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako cionisti i Ukrajinci dobijaju od Amerike i Zapada raznog oružja zašto je problem da Rusi imaju savez sa Koreancima? Zaboli me nešto više za Ukrajince zbog izjava Zelenskog o Palestini kao da oni nisu isto pod agresijom.
Ukrajina je za vrijeme 90-tih imala neutralan stav prema ratu u HR, BiH i Kosovu. Da ne spominjem ukrajinske dobrovoljce u BiH. Naš stav prema ovom ratu treba biti neutralan. Nemamo ama baš nikakve koristi da se miješamo u ovaj sukob ili da podržavamo jednu stranu.
Korea ispala veca i bolja braca Rusima od Srbije. Podrzavaju Rusiju sa oruzijem, a Srbija protiv Rusije sve salje Ukraini. Sad su i BRICSa odbili, a Vucic se boji otici Putinu. Srbija se okrenula zapadu i izdala je Rusiju.
Srbija se poslje dugo dugo vremena okrenula Srbiji, i svaka im čast na tome, treba se ugledati!
Putin je rekao da je za Vučića pripremio poseban ruski čaj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne krivite Ukraince za našu situaciju. Nisu oni udarali veto 90ih kao stalna članica Vijeća sigurnosti.
TAKO ISTO OD SVI SAVEZNIKA JE RUSIJI NAJVECI PROBLEM CITAVA EU USA KOJI SALJU ORUZJE .TAKO DOK IMATE UKRAINCI LJUDI I POMOCI OD SAVEZNIKA BORITE SE DO ZADNJEG UKRAINCA.
Sjeverna Koreja bi bila mrtva bez Kine.
A što je ovo kao? Rusiji treba naoružanje iz Irana, S. Koreje i sl. u realnom vremenu? Kao rusija sa svim svojim resursima nije u stanju proizvesti dron ili pogotovo običnu artiljerijsku municiju?
Ovo je rat iscrpljivanja (attrition warfare) kakav je zadnji bio možda Vietnam, prije toga 2. Svjetski. Amerikanci i cijeli NATO uopšte nisu spremni na to, navikli su da bombarduju sve u kameno doba kao u Iraku i Libiji i onda da lagano ušetaju...
Zar se Rusija kao treća vojna sila nije u stanju sama naoružavati? Bar tako veli moj komšija Milutin.
Zasto bih dirala svoje naoruzanje kada ima toliko para da moze da podigne vojnu industriju svojih saveznika na najveci nivo.Svakom dobro,
Ja mislim da preterujes. Rusija je trideseta. Armija bih cuvena, bi sravnila Rusiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pitam se kako će Putler završiti. Onaj sa brčićima više nije izašao u bunkeru. Italijanskom hobitu presudio sopstveni narod. Živi bili pa vidjeli.
Moras da znas istoriju 2 sv. Rata.Nas su ucili sve samo istinu nisu, SSSR nas je oslobodila od Njemacke .A SSSR se nigdje ne spominje odnosni malo.Cilj V.Britanije i Amerike je bio da Njemacka porazi SSSR.A oni bih brzo Njemacku , to im nije uspjelo, i dan danas su sa istim planovima.Samo ovaj put preko Ukraine.Ne vezi SSSR sa Srbima.Srbi nemaju nista sa Rusima.
Nemam konentar
Opet precepcija da je sjeverna koreja jadna bjedna za nas koji smo bili u sjevernoj koreji je opste znanje da sjeverno korejanci mogu potuc NATO do noga I da su 10 godina ispred zapada sa svim stvarima ali americka propaganda u koju mi Bosanci vjerujemo je velika
Hehe ... jest u Koreji, sve sjaji. Ali ti je se Vucic okreno neuspjesnim zapadom. Sad ste saveznici sa Amerikom.