Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto je sigurno, sigurno. Ukraina ce da bude tampon izmedju EU i totalitarnih rezima
Bas gledam Hapyy veceras i moram da priznam da im se divim. Divim se njihovoj kreativnosti da sami sebe ubjede da je crno bijelo. Slava Ukarajini!
Djiksoni dzaba pucate minuse saljite braci traktore 😉
Samo minirati koridor sirine 10km, duz cijele granice
Ovako trebamo i mi na Drini! Veliki zid, mine, rovove i po mogucnosti nuklearno oruzje!
Sad divljacima ne treba imati nikakve odnose
Odmataju ? Odmataju ? Pa gdje si ti završio tu goveđu školu ? Ima li pravopisa, Bože mili ?
sad ce oni tebe blokirati, ta ceš ti njemu palàmuditi šta je pravilno, a sta nije😁
Vucko 84 Svs..a 🖕
https://hugotalks.com/2022/11/03/interest-rates-up-up-and-away-hugo-talks/
Ovaj rat ce do kraja odneti milion žrtava...Ej milion ljudi ..a raseliti 20 miliona...Sta su se Ameri dosetili...posto nisu mogli da ratuju protiv SSSR-a uspeli su da dovedu da se medjusobno pobiju ko u SFRJ... genijalno
Kako ti isprica ti Rusi i Ukrajinci bas su levati. Amerikanci su inteligencija i svi plesu onako kako oni zele. Amerika hop, Rusija skok. Znaci ne vlada sila svijetom, nego pamet.
Kad su ravnali Mariupolj bio si sav ushicen. Priznaj. Sad glumis pacifistu.
https://epoha.com.hr/2022/11/11/poznata-zrakoplovna-kompanija-dopusta-muskom-osoblju-sminkanje-i-nosenje-zenskih-torbica/
https://www.bbc.com/sport/northern-ireland/63582179 NEW - Northern Ireland's four-time British motorcycling champion Keith Farmer died suddenly aged 35.
https://m.youtube.com/watch?v=IpI3f033Ojw&feature=emb_logo
Nema potrebe za zidom ali ako ide neka ide samo da kažem da Bjelorusija nema toliko iskustvo nema brojčano dovoljno vojnika za bilo kakvu invaziju. Plus su okruženi NATO snagama Hvala.
Vjerujem da će isto uraditi i na granici sa Rusijom kada protjeraju ruske vojnike. A ne znam da li većina zna da je Ukrajina hermetički zatvorila granice sa Bjelorusijom i Rusijom (na granici gdje nema okupatora) i da će tako i ostati poslije rata.
Samo neka se okruzuju zidom. Fasiste treba zatvoriti u bodljikavu zicu. Jos bolje ako to sami odrade:D
Pretnja iz bijelorusije je realna ali zid protivnika nece zaustaviti