Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrajinci koji žive i rade u Rusiji treba da odu u Ukrajinu da bi se borili protiv Rusije? Svaka čast svima!
Rusi i Ukrajinci će ratovati, a Europu čekaju ogromna poskupljenja i izbjeglice. Naravno, Amerika će spašavati Europu od razno raznih nestašica zbog čega će brutalno Ameri ekonomski profitirati.
a budala majko moja milioni ukrajinaca i dan danas rade u rusiji i zaradjuju za zivot i niko ih nesmatra neprijateljima.puna Moskva azerbejdzanaca gruzijaca jermena cecena uzbekistanaca kazahstanaca ovi zive u nekom svom svijetu
Treba reći Kličku da ne puca dok njegovi prelaze, moze pomislit da su Rusi.
Ako su glupi, neka slušaju Amere i neka ratuju. Oni su 10000km daleko i baš im je super dok svoje interese sprovode preko ledja jadnih Ukrajinaca.
Sta ce ih pozivati, pa nece se ratovati u rusiji, nego u umeajini. Pa nisu valjda toliko ludi da se vrate
Ne dajte se Ukrajinci.
ŠIC ŠIC ŠTO BI REKLA NAŠA OMILJENA HANA HAHAHAH
Mozda Ukrajinci znaju da uskoro pocinje masovno bombardovanje Rusije? Cisto sumnjam ali sve je moguce.
Vladari iz senke nikad zedniji krvi.
Die amerikanische Wirtschaft lacht sich kaputt. Russland in der Krise. Der EU-Wirtschaftsraum in der Krise. Wir geraten in die Krise weil die USA der Ukraine eine Mitgliedschaft in der Nato in Aussicht gestellt hat. Die USA wußten doch ganz genau, wie Putin darauf reagieren wird
Rodjak moj, balkanac si.. Ako si razumio procitati ovaj clanak i znao si koristiti Balkansku stranicu, svoj komentar i napisi na bosanskom ili svom jeziku. Ne urusavaj svoju kulturu i tradiciju jer tako se unisti narod.
Ti si jarane dobro zaluto
I onih 50 ljudi koje su spalili u centru Odese su bili takođe njihovi građani...
Bacite im nuklearku makar kartonsku...
Nazalost rat u najavi. Ruska ambasada napustila Kijev, skinuli zastavu i otisli. Zna se sta slijedi. Neka im je Bog na pomoci.
Ovako su pisali i kad se nama spremalo…a niko nista da uradi
bosna pozvala svoje gradjane da ostanu u Ukrajini, ne moze im biti gore nego ovdje 😂😂😂😂😂😂😂😂