Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
*ebe se Putinu za njegovog mrtvog vojnika! To je bolestan um ili ti ga, kako bi rekao moj susjed, prehladjen u mozak.
Da je Bogdom sve proslo u miro pa da ne citamo ove brojke i sa jedne i sa druge strane. Ali ljudi se brane. Samo hrabro Ukrajunci.
Ma hajte molim vas. 35.000
zbog 1 covjeka mnoge ruske majke ce ostat bez sinova
ovo je veca laz od zene mi koja kaze da sam joj drugi
Imamo iskustva iz naseg rata da prpaganda odraduje svoje. Nijedna strana ne givori nikad istinu, ovaj broj se moze sigurno prepoloviti
Znaju Ruske gubitke a svoje ne . Ili ih ne objavljuju jer nisu lijepe. Slicnu propagandu je radila i Armenija pa su na kraju ipak izgubili rat ,izdani od zapada i ostavljeni sami.
Ništa čudno. U Rusiji vojnik manje vrijedi od jednog kalašnjikova. Čak imaju transportni krematorij da odmah zapale mrtvog vojnika i prah prospu.
A gdje su, što ih ne snime? Kako to da imamo noćne snimke "borbi na ulicama" a po danu na live snimcima iz svih dijelova Kijeva ulice čiste, radi gradski saobraćaj, nigdje ni jedne eksplozije. Je li to imaju kvalitenu komunalnu službu koje sve te izgorene tenkove do ujutro počisti. Ne nije, nego se radi o snimcima nereda iz 2014.
Sjetite se snimki iz Bergama sa početka plandemije (skafanderi, gumene lutke, navodnog masovnog umiranja od korone u Indiji (lažni snimci povrijeđenih iz eksplozije u hemijskoj fabrici otprije itd i sl) pa će vam biti jasno da je ovo isti rukopis. Sve je lažno, nema nikakvih borbi u Kijevu
Ukrajinci postavljaju lazne snimke https://www.index.hr/vijesti/clanak/ove-snimke-navodnih-sukoba-u-ukrajini-pogledali-su-milijuni-lazne-su/2342733.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
Trebali su ih pustiti da udju a onda ih satrati sa svih strana..
za zaštitu porodice i države i život dati
Ko još vjeruje u ove bajke?
Ma nema rusija zrtava gdje ce putko objaviti da ima zrtve...to je za njega samo topovsko meso....ziv se raspado dabogda gori si od hitlera olosu
Ako ste tako silna vojska zasto gubite na svim frontovima,alo glavni grad pred padom za samo 2 dana a oni i dalje izmisljaju bajke,ovo su Ujrajinski izvori mogu isto tako Rusi da kazu da su ubiki 100 hiljada ovih,gleda se samo gde je ko stigao to je jedino relevnatno.
Ovdje garant imaju prste i Americki i Izraelski dronovi priskacu im u pomoc. Samo sto se isticu Turski radi politike. Inace Turski dronovi ne cine veliku stetu Tenku kao sto je situacija na terenu i lako ih je oboriti.
Jeste, jeste. Dok po bespućima interneta možemo vidjeti uništene kolone ukrajinske tehnike i po par kilometara, direktne pogotke u ukrajinske tenkove, avione koje gore na aerodromima, paniku u Kijevu gdje ukrajinski oklopni transporter prelazi preko auta u vožnji (nevjerojatno ali žena u autu je preživjela) ja trebam vjerovati skupini koja se sakrila u metro drugi dan rata.
Većina komentatora je ista ona većina koja je sočno pocuclala propagandu o nevidljivom neprijatelju prije tri godine, te kao što sada ne žele vidjeti dokaze da su prije 3g fotke iz Bergamo bolnica bile lažne, tako će nakon tri godine bježati od činjenica sa su i ove fotke i snimci bili lažni. A zašto? Jer je istina dokaz da su GLUPI, te im istina ne odgovara
44 000 su rusi izgubili u napadu na poljsku u ww2.