Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gazi zidovske podanike
jel i ovima kao nama...stranka odlucivala ko je heroj...
Rusija ima pravo sa se brani
tacno tako.
hahahahah kaki debili
nato komplet porazi rusija, golemo
Ako neko sa Klix foruma čita ovo neka prenese KLUZ FRANJI da je teški 🐵🐵🐵🐵🐵🐵🐵. Napisao bih mu ja tamo ali ne mogu da se registrujem. Nevjerovatno da zapadni sendvičari na temi "Ukrajina" toliko vole zapad da podržavaju Izrael u ovom genocidu koji 75g vrši nas Palestincima.
Izgleda koda su im i Rusi dosli da cestitaju nabrzake
ImaL i jedan musliman suncokret da skonta kako je bjednik
"U subotu navečer ministar odbrane Umerov izrazio je saučešće preživjelima poginulih vojnika.".... Novinarcicu.... De ti amidzi reci jesil ti normalan?
Da smo mi an Balkanu 90ih I imali dronove i sva ostala cuda mescini niko ne bi osto ziv
Kako se ova prekodrinska botovska pascadija javlja samo kad su vijesti iz Ukrajine!? Ah da, nedjelja danas, isplata sendvica s parizerom isteklog roka!
Evo, seka me tvoja smirila... sad sam ok. Hajd na jedan parizer, nece ga moj cuko.
orden hrabrosti
Iskander ih je odlikovao.
Juce muslimani danas Bosnjaci sutra Ceceni ...Jad-Cemer-Bjeda/Hajr-Nafaka-Selam-Sevap-Bericet-Mustuluk-Sicar = SADAKA.
Udri Putine ne prastaj,ako imas kakvu manju atomsku da u Ukrajini vise ni behar ne uspije pa nek placu braci zidovima!!!
Eto ti znacaja od odlikovanja. Umro si sa komadom metala koji nista ne vrijedi...
U svakom slučaju jako je pametno praviti te grupne ceremonije u blizini prve linije fronta.....pa jeste vi u Diznilendu ili u ratu?
Ide Putko iz 2 u 1 kod nas Bošnjaka,,možda izgleda kao nemoguća misija ali kako je krenulo haman da je muslimanima i pravoslavcima jedini spas da se ujedine jer ovi zapadnjaci su zlo da nema kud dalje