Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rat košta svakoga od nas! Zaustaviti ga odmah!
Da to se inače tako radi u ratu, najaviš dan sat minut , lokaciju gdje ces napasti
Ukrajinci nemaju cime da vrate sto su im Rusi uzeli, Ameri im jedino salju artiljeriju da gadjaju ciljeve jer je Americi cilj da unisti rusku logistiku, briga ih za Ukrajinu. Do sad im uopste nisu slali ni avione, ni tenkove da bi mogli Ukrajinci izvrsiti napad a i sami Ukrajinci se pomirili s tim da nema povratka teritorije cim sami gadjaju svoju infrastrukturu.
Znaci koji levat moras bit da budes ko Zelinski, Ameri te nahuskaju da ratujes protiv Rusije, svojim vojnicima, da oni ginu umjesto Amerikanca, a mogao potpisat sporazum prije rata, da Ukrajina bude neutralna, i gotovo, rusi ne bi ni poceli invaziju, al on je hvala bogu korumpiran i levat, mozda bi i roknuli Ameri kad bi pristao na mir, tako da ga u neku ruku i razumijem, Ukrajina ce bit na kraju neutralna svakako, al s manjom povrsinom, a Zelinski ce zavrsit u nekom kanalu
Ja mislim da Rusi nisu ni sanjali da nakon vise od pola godine rata nisu ostvarili niti jedan jedini cilj.
Samo udaraj, a ovi suncokreti dole sto malo Ukrajinu a malo rusiju podrzavaju, nek vas je sramota, tako bi i ovdje da bude sta.
Umjesto što toliko pričate po medijima i internetu šta planirate uraditi, bolje počnite raditi to. :)
Pa i rade. Na Krimu zadnjih dana i nije baš veselo.
Čestitke i nek je sa srećom
Samo udaraj vlasku snagu gdje god mozes
@zapadtrosiukrajince pa da su mogli unistit Kijev to bi i uradili,ali kao sto vidis ne mogu prdnut ubij se
HIMARS - High Mobility Anti Russian System
sami napravite rakete za domet 300 km i granatirajte Krimski most Rusija nema protiv raketni sustav jednostavno je nemocan protiv Himars
Tango ne serendaj, da su ista mogli uradili bi
Kako ti ne dosadi biti glup
Pobježe narod s Krima masovno. Ima li sad kakvih povoljnih aranžmana, šta kažu ruje ??