Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A joj, Monti Putinovci baš povrijeđeni ovim upadom u Rusiju... Taman Rusija ponudila pravedan mir (da se svi Ukrajinci povuku iz Ukrajine, da prestanu dresirati šišmiše u tajnim bio-laboratorijama i da se Putinu obezbjedi ljetnjikovac u Lisabonu), a oni sad napadoše nejač na vekovnim ognjištima. Čisti bezobrazluk.
Alaj selamet $0R0$e dragi koga ti sve zaposljavas kao borove. Zvali bozhe rizhe sto je pojedu
KokosaGlavom & fbUser1601745127 Samo da vam javim da je Vučić poboljšao sendvič. Da, priznajem, ja botujem za Vučka. Fino me zamolio čovek i ima pravo; kaže da je izvoz municije iz Srbije znatno doprineo borbi bratskog pravoslavnog slovenskog naroda Ukrajine od ruske agresije.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Trazili ste, gledajte
Ojoj, jaki ukri, oborili jedan avion, Rusi im sedmično skinu nekoliko, plus helikoptere. Kakve nebuloze, rat je, sa obe strane se gubi.
Kakav raspaljot, svaka čast, Ukrajinci!
RUŠI SVE
SAMO GAZI!
KLIX stalno prenosi random twitter tvrdnje sa "ilustracijom aviona" kao dokazom. A da, kako je 12x45 "preko 1000 kvadratnih kilometara"? Joj novinarstva, u pravu je Elon Musk, ovi stari mediji ce izumrijeti jer svako sad na X-u (Twitteru) moze sam naci relevantne izvore
Putin se nije zagrijao.Strahinja 14 god Bratunac
Zar nisu Rusima samo lopatice i kantice ostale, otkud sad Suhoj?
Zamisli koliko moraš biti zabetoniran da ne možeš prihvatiti činjenicu da Ukrajinci trenutno rasturaju Ruse
Tu je I kraj Ukrajinske armije ,toliko glup takticki potez Koji je trenutno popularan ali na kraju vrrovatno poguban...trositi ljude I resurse za estradni uspeh I nista vise od toga.Ovde su Rusi slomili Hitlera I umarsirali u Berlin...
A ja ovaj SU34 vidio iznad Dunava kad ono ipak bila roda
F-16
Neka dok se presabere jos je u nikdaunu i broje mu.
Apsolutno nikome nije jasno sta je cilj ovdje? Umjesto da srede resurse za ofanzivu u svojoj državi, oni idu na Rusiju, a nemoguće je zauzeti taj region. Sta ce biti kada propadne ovo sve? Onda daj jos milijardi da se "brane"? Mediji jasno profitiraju od rata, kao i mali sateliti (komentatori i lajkeri), ali ti jadni covjece, pojest ce te inflacija.
Samo show za zapad da se dobije jos love a to sto ih je vec kostalo nekoliko hiljada mladih zivota, a bice jos puno vise, to se nikoga ne tice. Kako je ova zemlja nayyebala zato sto rade ono sto im zapad kaze, dok zapad lema milijarde.
Ovi minusi su dokaz manipulacije.
Medo bere jagode , kad ga nešto ubode nije trava nego. k glava
putinov prepad ocito nije uspio i sada se suocava sa ratom na svom teritoriju.
Ovo Rusi namjerno rade da bi opravdali to sto ce uradit Ukrajincima