Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozete prica ti do sutra, Srbija nije uvela sankcije Rusiji, odnosno jedina zemlja U Europi koja nije uvela sankcije. Toliko ljubomora vlada u 23 posto, da to nije normalno. Za razliku od vas, Srbi imaju identitet.
Ako sam Putin prodaje Zapadu osnovne sirovine za rad njihove ekonomije i to čak preko Ukrajine u toku samog rata. Zašto bi onda bio problem da Srbija prodaje proizvode Zapadu, koji su kao takvi manje bitni od sirovina. Da, jeste to izdajnički prema braći. Ali je mnogo više izdajnički to što Putin radi Rusiji, uopšteno.
Braća Srbi
Ja, i? Pare, pare, volim da me kvare...
Ovo je snimano u jesen ili rano prolece (golo drvace), a tempirano kao podrska u napadu N1 na Vucica. Koliko su tek Rusi poslali Hrvatima pred tzv oluju pogledajte u vecernjem u clanku Novi ruski pritisak na Hrvatsku: Isporucili smo vam S-300, gdje su nestale rakete? Ceo spisak za neverovati.
Vucic i Dodik na aparatima :-)
Dobre su ove 82.
On i Dodik imaju istu taktiku sjedenja na par stolica odjednom.
bratski narod
Niste vi ovo dobro vidjeli, nisu ovo granate, ovo su bowling kugle
Samo se nadaj Vučić da će Putin braniti Srbiju hahahahh
HAHAHA cuj DNIRANE, donacija nije prodaja, Aca na aparatima a Vulin klepce usima.
Nije to donirano. Sve je to plaćeno. Ali svejedno Putko im ovo neće halaliti.
Nisu to granate, to su kišobrani
Ja ovde vidim samo kišobrane ja stvarno ne znam o čemu mu pričate.