Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju snimci na RT ako laze koza ne laze rog. To si vasi naci pajtasi. Cek da prodje dan zalosti sine sa zemljom ce vas rastaviti Rusi.
Ma ja zajjebballa ih navigacija.
Ovi Ukrajinci postali kao naši Bošnjaci...lazu samo sebe
Ukrajinci pricaju o gradjanskim pravima i slobodama??? Oni koji fataju na ulici sve zivo i salju na front, a mi bas ocekivali da vi budete iskreni i priznate da vi stojite iza teroristickog napada u Moskvi, ali najlakse sve svaliti na muslimane.
Isil je u službi nacicionista.
Ma jok,znamo da si ti u pravu pajdo.Nisu isli prema Ukrajini,jok.Ne brini,mirno spavaj jos koji dan. Putin je vec rekao svoje i sacekajte dok prodje dva-tri dana zalosti.Zalosna vam majka kad krene oranje.Ide lagano Kijev i svi gradovi.Mozda zaluta i manja takticka,ono da malo nadjubri samo za proljetnu sjetvu.Pjevacete prokleta je amerika...
Putin i svaki Genocidaš Rusofil bi jako želio da je to Ukrajina.Ali šta ako je ISIL?
Ah, da se tebe pita ti vi volio da je Zelenski 🤣
Hajmo botovi, odgovorite na dva jednostavna pitanja: 1. U Rusiji, koja je u otvorenom ratu i u kojoj se, na sami spomen bilo kakvog protesta, nadje buljuk policajaca da prebiju i privedu protestante, u Moskvi, glavnom gradu, sjedistu vlasti i bezbjedonosnih sluzbi, se odrzava koncert, na kojem je preko 6000 ljudi, na koji se useta nekolicina uniformisanih napadaca i skoro pola sata, rafala po ljudima. KAKO? 2. Nakon pola sata senlucenja u paljenja objekta, napadaci pobjegnu. KAKO?
@goo..931 Poredis manastir na ivici sume i koncertnu dvoranu u gradu? I opet, nisu bas svi pobjegli iz manastira, neki su i zagnojili...
Kako su pola sata ubijali, tako sto su prije napada iz ukrajine upuceni preko 2000 poziva policiji sa laznim pozivima za teroristicki napad oko Moskve da bi razvukli policiju, a ko ubi Dariju Draguin i hvalio se time, ruskog novinara na pres konferenciji isto, isto sve opet rade, samo scenario izmjenjen. Bilo ko moze nazvati i reci isil je odg.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Putin sam sebi stvara uslove za novu mobilizaciuu
Čabe se trudite sa dokazima zna Putin ko/tko stoji iza ovih napada a uzvrišitelej je lahko način budala pun svijet. Uskoro slijedi ravnanje te države pa vidjećemo hoće li biti kuku majci što me ne pobaci.
To treba da povjerujemo Putlerovom narativu, kako su regrutovani putem Telegrama?
Jos nesto, predstavljati se kao Bosnjak, a podrzavati Putlera, negatora Genocida u BiH i direktnog krvnika preko 80.000 civila-muslimana, u Drugom Cecenskom ratu - nevjerovatno...