Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ćeraj agresora!!! Ugodan dan!!! SAVEZ NAPOLJE!!! Čolpa rokni se!!!! Fujjjjjjj
Vucicevi botovi u soku, jos instrukcije nisu dobili o cemu da palmude sad.
Pogledajte izvještaje sa ruskih TV stanica: Putinovi propagandisti u šoku i nevjerici. Solovjov citira Staljina, kaže da treba ubiti one kiji šire paniku. Oni trezveniji se boje nemira u Rusiji, ljudi nezadovoljnih učinkom "specijalne vojne operacije".
Ako Rusi nemaju na raspolaganju odmorne specijalne napadačke jedinice, neće moći ništa napraviti. Jer Ukrajina je sa svojim gardijskim bojnim na prvim linijama. 10000 ukrajinske vojske obučava samo velika Britanija. Neko se golemo zagebo u ovoj specijalnoj operaciji. Samo kod Rusa traje specijalna operacija duže od pola dana. Zato se i kaže specijalna jer je kratkog vremenskog perioda. A ovdje više nema iznenađenja
Najvise volim citati kako se botovi koprcaju u komentarima pokusavajuci objasniti zasto 2. najveca vojna sila na svijetu nakon 6 mjeseci rata gubi teritoriju, a plan im bio da citavu Ukrajinu pokore.
Plan im bio da osvoje Pariz, pitaj Britance.
I Srbi i Rusi su bijednici u dusi. Ne znaju stvarat. Samo znaju otimat, ubijat i svojatat. Slava Ukrajinskom narodu i do pobede
Kakav proboj i kakve price za par dana ce biti spaljeni kao nisko rastinje...
Rusi će biti na koljenima za 12/24 mjeseca.. biće izolirani i morat će platiti Ukraijini sve što su im uništili i za sve poginule da plate odštete, biće kao njemačka nakon 2 svjetskog rata obilježena kao fašistička Rusija.
Kad braniš svoje onda je i moral na visokom nivou. Vratit će to sve ukrajinci samo treba vremena. Ne možeš otimati tuđe, ne pripada ti, jednostavno nije normalno.
Plan zapada je bio :istrijebiti bosnjake muslimane u bih to vec svako zna zato netreba mislit da je amerika ili njemacka spasila nas oni su samo pomogli srpska osvajnja bih to je ociglednoä
Svaka cast na osvajanju ali zasto niko ne prica o ovim masonskim simbolima? Piramida i oko? Ludilo burazeri.
Izjum kapituliro....
Ukrainci grjese u strategiji bolje je svugdje pomalo.cvakat polomiti zube o Presjeci.mostove vaditi iz korjena je strateski mudrije i brze se zavrasava rat
Kada su nas vidjeli da napredujemo usrali se i primirje odmah!!!
Klasicno uklinjavanje, ja ne znam ko kod njih gleda vojne mape, sad su u opasnosti da ih presjeku i da ostanu u potpunom okruzenju..
Pisi propalo, niko nece u Rusiju, stanovnistvo oceekuje oslobodioce Patuljak iz Kremlja je na koljenima.
Svoja država ne brani se oružjem nego srcem. Samo derite te usmrdljive ruse!
Rusi opet šalju kolone kao na Kijevsku roštiljadu u Martu.