Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je krenulo oni će se povuć do Zagreba
NEMOJ NIŠTA ANAMO JARANE MOJ!
Ma za koga je klix navijo naYebo je. Sjeca li se iko Mektica ? Narko bos.
Gdje ulupaše 300 milijardi dolara ,hahahaha. Ruje ih gone bukvalno i azovce su zarobili ponovo.
Gdje su sad Byraktari i dronovi lahko je protiv kurdske nejači.
Znaci u ponedeljak gorivo 3 kerma...
Rusi zaokružuju svoju teritoriju.
Od Ukrajine će na kraju ostati samo groblje
Kasnije će Zelenski da kmeči, pljiz daj mi još koji bilion, ko da pare rastu na grani
Bajdene send milijarde bajdene daj nam
Priznali ili ne Rusija ratuje protiv nato-a i to veoma uspjesno,a sankcije su se Evropi obile o glavu,Njemacka je imala koristi od Ruskog gasa koji je dobvala po niskoj cijeni i preprodavala dalje.S obzirom da su Kinezi uz njih Ukraina samo dzaba salje ljude u smrt,a od toga samo Ameri imaju koristi
kako protiv Nato-a bogati ne budi smjesan
...Rusija ratuje protiv Ukrajine sa pomoći u naouružanju zapadnih zemalja,isto kao što Rusija dobija pomoć od S.Koreje,Irana,Kine.Da direktno ratuje protiv NATOa drugu bi pjesmu pjevali rašani .
214 tenkova i 33 hiljade Rusa je poginulo na Avdievki u gradu od 40 hiljada ljudi
Je li to sto ti čitaš zamjena ili kova verzija Alise u zemlji čudesa
Kakve su to taktike? Zar ne bi trebali utvrditi položeje i razbiti ruje kao što su i oni njih dočekali proljetos?
@Robotzalstinu, sada vidis zapravo dio sile koju zapad ima, onoliko koliko je ti mrzis. Druga tvoja stvar, jeste stvar izmedju rusije i ukrajine. Treće, nemaš pojma kako išta u ovome svijetu funkcioniše, zato i jesi tu gdje si. Ti si onaj odraz svega i svacega. Odraz u svijetu ovome, gdje glupi "vladaju".
Navlače ih ukri i potamaniše ih dronovima, artiljerijom i javelinima. Taman dok napuste Avdivku ruje če ostati bez značajnog broja ljudi i oklopnjaka. Poslije će se ukri vratiti. Britanci njima pišu taktiku.
Veze ti nemas....
Jadni Ukrainci...Yebali ih svabe sa zapada 1941, pa ih onda rusi 43-ce sa istoka, 2014 ponovo nato sa zapada, evo sad opet rusi 2022 sa istoka.... sranye ru ruandi
raspad sistema
Vodis rat u odbrani drzave I skidas gace povlacis se. Moral cista 0! Dobili naoruzanje, dobili logistiku citavog svijeta I predajete drzavu okupatoru. Jb my se I za jednim I drugim, Ali vi nemate mu, a.
Ostavili vojnike u obruču da ih Ruje pjane istrebe sve... Neće jedan preživeti...
Bolesnici iz Rs-a i Srbije likuju!Nemojte im zamjeriti oni su zaglupljivani godinama od Pinka i Happy-a.
Likujete i vi zbog ubijene djece u Palestini.