Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ratu najgore prodje jadna sirotinja
Biden ne zna jel prdno il se usro
Neka mi neko objasni, u ratu, koji napad na tebe nije nocna mora ?
Ukrajinci ovo, Ukrajinci ono. NATO ratuje i gubi protiv Rusije. Čist dokaz da bezmudi ne znaju ratovat. Daj to vam oružje da vam pokažemo kako se chede vraćaju u Indiju.
Sav napredak Rusije ostvaruju checheni. Zato se muslimana svi boje. Na koga god reže kamenjar i čedo, znaj da ga se boji, da ima noćne more.
Citati vijesti o ratu u ukrajini na kliksu je ravno tezem psihickom stanju. Ovo po mahali ok možda i ima istine
Niti Ukrajinci strahuju, niti ocekuju da ce novi napad biti nocna mora.. U stvari mediji strahuju i ocekuju nocnu moru da potpale malo vatru ... Ukrajinci dobijaju milijarde i milijarde od zapada, tenkove, dronove, naoruzanje svakakvo za odhranu i neki dan govore kako se ne plase i da su spremni da odbrane i poraze Rusiju.
Armija BiH ce to srediti kako je sredila SrpskoCetniku vojsku .......
zar on nije na smrt bolestan tj. umro više puta? eno, nakokisani Šmrljenzky u "I'm Ukranian" majici tvrdi da "Putin ne postoji"
Jutros ste napisali da više vojske nemaju. Zašto ne pišete da su zabranjeni kanali Arestoviča u Ukrajini, nakon što je jučer napisao kakvo je stanje tamo.
Idu ravno na kijev ... sto postoo
Nista od ovog navedenog. Rusi nemaju ni snagu ni kapacitet da izvrse ovakav jedan napad. Zahvaljujuci domacim izdajnicima koji drze Istocnu Ukrajinu, mogu se jos drzati. Vec su bili pokusali zauzeti Kiew i vidjeli smo kako su jos onda prosli. Sada Ukrajina ima bolje naoruzanje nego prije godinu dana
Zar mu je nesto ostalo? Izgleda ide mobilizacija babushki i ono malo jada gopnika sto se zavuklo u sumu 😂
Čekaj 10 mjeseci pišete da ovi nemaju ničega insan spremili pola miliona ljudi naoružanih do zuba? Zar nije institut za rat i zapad rekao da Rusi nemaju ništa? Kome da vjerujemo?
Sta bi bilo da zapad zapravo pomaze Ukrajini. Sve sto su dosad dali je smejurija.
Ne kukajte vise citav vam svijet pomaze
Stalna priča o porazu i eventualnim posljedicama od strane Ruskih zvaničnika posljednji dana je samo po sebi znakovito. Ni oni više ne vjeruju da će se održati. Nije normalno u ratu širiti onakav pesimizam.