Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I da imaju, i da nemaju, nakon bolesne izjave ubijene propagandistice da sve ukrajinske zarobljenike treba nabiti na kolac, nista manje od ovog nije ni zaslužila. A to je bila samo jedna od bolesnih izjava na nacionalnoj televiziji.
Dugin je pricao za Hrvate da ne treba da postoje kao nacija, isto kao i Ukrajinci. A nasi zemljaci sa kamenjara podrzavaju Putina i prizivaju Rusiju u BiH. Od tolike mrznje prema Bosnjacima nista im drugo nije vazno i udruzili bi se i sa samim vragom protiv nas.
Izgorila od jake želje
STIŽU AFERIMI !!!
Bez ikakvih dokaza pozivati da se u znak odmazde izvedu napadi..... dakle, pozivati na odmazdu a da nije istrazeno i utvrdjeno tko je odgovoran za napad, dovoljno govori samo za sebe i o manipuliranju koje se vrsi. Strasno. Nadam se da u Rusiji ima dovoljno inteligentnih ljudi ciju inteligenciju vrijedja ovakav narativ, kao i spremnost iskoristiti bilo sto (nije im u interesu pronac pocinitelja) da se ljudima manipulira.
Nije vise darija dugina sad je darija zemljina
samo tako nastavite,to je jedini jezik koji rusija razumije,slava ukraini.
al ja imam fobiju koga god vidim po gradu zelen pomislim da nije zelenski
Naravno da nemaju, Ukrajincima je cilj da čitav svijet čuje glavnog ideologa ruskog neo-fašizma kako vrišti: "Ubij! Ubij! Ubij!" i najavljuje "Ruski svet" od Vladivostoka do Lisabona, lakše im je pokazati protiv kakvog zla se u stvari bore
garant su zli rusi ubili jednog od debe kako bi ukrajince nazvali zločincima